Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7958732 www.bgdnes.bg

Най-красивата фолкпевица роди

Семейството се увеличава 

Ангелина даде живот на принцеса Деа 

Най-красивата фолклорна певица роди дъщеричка!

Хубавицата Ангелина Милева даде живот на принцеса, която кръщава Деа, научи "България Днес". Дъщеричката проплаква в пловдивска болница, а щастливите родители изказват своите благодарности на екипа на д-р Магдален Матев за професионализма и хуманното отношение.

Ангелина от дълги години е сериозно обвързана с композитора Димитър Милев. Певицата и нейният съпруг вече имат един син - Александър, който е на 10 години и е в трети клас. Малчуганът с нетърпение очаква малката си сестричка да се прибере вкъщи и обещава на мама и тати да помага и много да я обича.

Реклама

Колегите на певицата хубавица я засипаха с пожелания за щастливото събитие, като й пожелават най-вече здраве и много хубави моменти заедно. Изпълнителката признава, че е много щастлива, че семейството й се увеличава с още един член и сега ще отдаде цялото време на децата си, като временно кариерата й ще остане назад.

Ангелина е един от новите гласове на тракийската народна музика. Тя е от най-младата генерация народни певици, ученичка е на тракийската народна певица Диана Иванова. В богатия си репертоар Ангелина изпълнява фолклор от различните фолклорни области, на първо място от Тракия, авторски фолклор, попфолк, балкански фолк, българска естрада. Заедно с ансамбъл "Розова долина" – Карлово, е била на европейско турне - Белгия, Испания, Италия, Франция, Германия, Гърция и др. През 2012 година участва на фестивала "Пирин фолк" в Сандански с песента "Пиринска жена".

"Още от малка обичах народните песни. Нямам в рода си някой известен изпълнител, а просто фолклорът ме грабна още докато бях невръстно дете. В читалището в селото ми - Богдан, с ръководителката провеждахме уроци по пиано. И доста ранна възраст започнах да се изявявам на сцена", споделя Ангелина. Да са живи и здрави!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама