Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7958787 www.bgdnes.bg

ДесиСлава безкрайно депресирана

Мислех, че ще мине бързо, а то продължи много, кахъри се фолкаджийката 

В бездънна и безкрайна депресия изпада фолкаджийката ДесиСлава. Тревожното състояние продължава месеци наред, преди чалгарката да успее да се вдигне на крака, научи "България Днес" от свои източници в "Пайнер".

Реклама

Проблемите за ДесиСлава започват преди около година, когато ражда втория си син Борис и наддава солидно количества килограми. Волю-неволю певицата попада на коментарите в социалните мрежи, където е обиждана и заклеймявана като "дебелана". Това я съсипва на момента и тя се поддава на депресията.

"След като родих Борис, имах известно време следродилна депресия, която уж трябваше да отмине по-бързо, но не ме пусна толкова бързо. Чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам за ново начало", признава с половин уста чалгарката, но не разкрива мащабите на тревожните си състояния. Има дни, в които тя отказва да излиза навън и често застава пред огледалото. Не се харесва как изглежда, но не усеща, че има силите да се пребори с проблема. На някои планирани участия не й се иска да ходи, но стиска зъби и го прави, защото е професионалист.

"От известно време имам желание и за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиваха винаги и не успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си", споделя вече далеч по-обнадеждената изпълнителка.

Последната кауза, с която фолкпевицата се захваща, е домашното насилие. Тя пусна песента "1000 жени", в която акцентира върху физическия томоз, който понася нежният пол. Самата тя е имала тежко детство, в което е ставала свидетел на грозни сцени.

ДесиСлава не крие, че още от дете е била жертва на домашно насилие - баща й биел нея и майка й. След което за лош късмет изпълнителката попаднала и на съпруг агресор.

Бащата на големия й син Майки също я малтретирал. Заради ревността си Михаил често шамаросвал певицата, въпреки че ДесиСлава е категорична, че не му е изневерявала никога. "От време на време ми забиваше по някой шамар, защото се съмняваше, че му изневерявам. Вечно бях в цицини и синини. Най-странното беше, че не осъзнавах, че това е физически тормоз. Бях наивна и глупава и вярвах, че ме обича", спомня си фолкаджийката.

Реклама
Реклама
Реклама