Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7965790 www.bgdnes.bg

Ето я тайнствената годеница на Руслан Мъйнов!

Актьорът представи мацката си на Силвия Лулчева

Руслан Мъйнов най-сетне е намерил жената на живота си! Той се появи с нея на светско събитие и дори запозна гаджето си с колежката си Силвия Лулчева. Навършилият 43 години актьор предпочита да крие дамата на сърцето си, най-вече от суеверие.

"Тя е амбициозна и умна. Но засега не искам да се показва в публичното пространство", сподели преди време Мъйнов. Талантливият изпълнител на "Всичките прасета на мезета" смята, че за него е по-добре любимата на сърцето му да е инкогнито, заради всичко, което напоследък се е случило в личния му живот. "Не искам да стане като връзката ми с Алекс Сърчаджиева. Навсякъде тръбяха за нас, че живеем заедно, и в един момент нещата се разсъхнаха", сподели с тъга Руслан.

Реклама

Сладурът, който заради новата си любов свали повече от 15 кг, обясни, че вече е готов и за предизвикателството да стане баща. "Обичам децата! Дори станах кръстник на три хлапета на мои съученици. Родителството е отговорна работа, но съм готов и това да се случи в живота ми. Като гледам Любо Нейков колко е щастлив, смятам, че и при мен ще е така", обясни комикът. Колкото до това дали ще има скоро сватба, Мъйнов бе категоричен: "До края на годината не планувам брак. Ама то, знае ли човек", сподели през смях Руслан. Според близките му колежката Анелия Луцинова засега е завладяла сърцето му, но дали тя е тайнственото му гадже, предстои да разберем.

Не без съжаление Руслан Мъйнов обясни още, че най-вероятно и тази година няма да може да успее да отскочи до родния си град Измаил за Коледа. "Все пак сестра ми дойде за рождения ми ден при мен и това най-много ме зарадва. Засега след близките и професията най-ценни са ми приятелите. За по-нататък приоритетите ми със сигурност ще се променят", каза един от най-забавните актьори на гледаното предаване "Комиците".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама