Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7967362 www.bgdnes.bg

Марешка в инвалидна количка

След тежката катастрофа на "Тракия"

Не може да стъпи на единия си крак, раздвижва се с патерици 

"Не мога да стъпя на единия си крак. Казаха ми, че сам ще се оправи с времето и лекуването."

Това заяви плеймейтката Марешка Бардем след тежката катастрофа, която преживя на магистрала "Тракия" в началото на миналата седмица. Красавицата се показа в инвалидна количка, тъй като й е трудно да ходи. Когато събере сили, Марешка хваща патериците и се раздвижва, но стъпва само на здравия си крак.

Реклама

"Чувствам се жива, здрава и осъзната. Благодарение на катастрофата разбрах на кого наистина му пука за мен. Златен урок от живота", разсъждава Марешка след злощастната случка. Тя се връща назад към инцидента и какво точно се е случило според нея.

"Със 150 км/ч карах в лява лента, за да изпреваря 2 коли на магистралата от Пловдив към София. Малката кола от дясна лента мина наляво и ме изненада, не можех нито да намаля, нито да избегна и за да не ги блъсна, съм литнала в дърво. Как съм останала жива, само Бог знае", спомня си Бардем. И признава, че след катастрофата си е извадила много поуки.

"Хората ме взеха за много наивна заради добротата ми. Пишат ми някакви неща и искат да ме изиграят или да ме измамят, или да се възползват. Преди исках да помогна на всеки, но разбрах, че всеки сам трябва да се оправя и да си застане на краката. Както и в моята ситуация сега. Аз не мога да си стъпя на крака. По същия начин и начина ми на мислене, дай боже, да се оправя и дано всички мои планове за 2020 година да се сбъднат", каза още плеймейтката. И добавя: "В един момент осъзнаваш, че целият свят е стадо овце и ти си животното в зоопарка, а те само те наблюдават и пускат слухове и клюкарничат. Не съжалявам, че катастрофирах, радвам се даже. Осъзнах и разбрах неща, които преди не виждах. Всяко лошо нещо, което се случва в живота ми, дава някакъв урок и направление."

Марешка вече е изписана от болницата и се възстановява в домашни условия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама