Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7967430 www.bgdnes.bg

Ивайло Захариев показа новата

На "БГ Модна икона 2019"

Блондинка завладя сърцето на актьора

След драматичната раздяла със съпругата си Ивайло Захариев се престраши да покаже новата жена в живота си.

Стилна блондинка е успяла да прикове вниманието и сърцето на звездата от "Пътят на честта". Къде и как са се загаджили двамата и откога е връзката им, не е ясно. Ясно е единствено, че изгората на Захариев не е актриса. Самият той обяви в социалните мрежи, че връзките с колежки, които му приписват, не са верни и в момента няма афера с жена от театралните и киносредите.

Реклама

Мистериозната красавица придружи Ивайло на връчването на наградите "БГ Модна икона 2019". Двамата търпеливо чакаха във фоайето да бъдат настанени. Без да показват интимности, но приковали внимание един към друг, новата светска двойка отбелязаха първото си мероприятие заедно. Очевидно половинката на Захариев е запленена от него.

Девойката не изпускаше от поглед актьора по време на ревютата. Настанена няколко реда зад него, тя си шушукаше непрекъснато с певицата Цвети Радойчева.

Самият Ивайло Захариев взе приз за модна икона в категория "Изкуство". По време на връчването на почетната статуетка новата жена в живота на актьора се развълнува и не спря да го снима.

Както първи "България Днес" ви информира, звездата от "Под прикритие" се раздели със съпругата си Миряна. Двойката бе смятана за една от най-стабилните у нас и често е определяна като пример за семейство. В последната година нещата между тях тръгват стремглаво надолу и Ивайло се изнася. Въпреки раздялата актьорът продължава всеотдайно да се грижи за двамата си синове.

Явно Захариев бързо е превъзмогнал раздялата и е успял да намери утеха в лицето на мистериозната блондинка, с която дойде на награждаването. Самият той прие приза от Йоана Буковска- Давидова и призна, че за пръв път присъства на модно събитие.

"За първи път съм на подобно ревю и съм впечатлен от творческата енергия на човек. Радвам се, че във всяка сфера може да се твори и продължавайте смело", с тези думи актьорът прие наградата си, като благодари на проф. Любомир Стойков за оказаната чест.

Реклама

По време на дефилетата бяха показани разкошни булчински рокли, които успяха да приковат вниманието на приятелката на Захариев.

Носител на приза "БГ Модна икона 2019" в категория "Изкуство" е Васил Петров. Българският Франк Синатра внимателно проследи всички дефилета заедно с жена си Маргарита. Той прие наградата на Академията на модата и благодари на проф. Стойков.

"Баналните неща са носители винаги на истината. Благодаря за оказаната чест. Във времето смятах, че модата и естетиката са две различни неща, които нямат нищо общо помежду си, сега смятам точно обратното. Даже точно обратното, мисля, че естетиката определя модата във всичките й форми."

Поли Генова също получи награда в категория "История и изкуство". Певицата благодари специално на майка си, с която беше в залата навръх имения й ден. Изпълнителката от "Евровизия" посвети наградата си на нея. Поли сподели пред гостите в залата, че именно майка й Даниела е изградила нейния вкус и това, което е тя в момента. Поли каза, че не се страхува да експериментира не само в модата.

На звездното събитие присъстваха Есил Дюран и Мария Гроздева, която беше придружена от съпруга си. Вихра Петрова също бе сред гостите като през по-голямата част от времето не откъсна поглед от телефона. Пиар експертът Ива Екимова бързо влезе в роля освен на публика и на модел. На бившата водеща й се наложи да дефилира в едно от ревютата, а малко по-късно и да връчи награда. Бояна Шарлопова и Цветанка Ризова също бяха сред отличените за стил и усет към модата през изминалата година.

Дантели, блясък и шармантни тоалети успяха да покажат редица известни родни дизайнери, всички до един носители на "Златна игла" през годините. Сред моделите бяха превъзходно изглеждащата майка на 3 деца Ромина Андонова, Мис България 2005 Роси Иванова. Водеща на събитието, както обикновено, е Гери Дончева.

Реклама
Реклама
Реклама