Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7967538 www.bgdnes.bg

Бориса Тютюнджиева пак сама

Красавицата отново не сполучи с мъж

Бориса Тютюнджиева отново е сама. Сексапилната брюнетка и гаджето й се разделят, научи "България Днес". Краят на връзката им настъпва още през лятото.

Бориса имаше авантюра със заможен бизнесмен. Нещата между тях вече са приключили напълно. За моделката и мъжа до нея се говореше, че са сгодени. Но тази новина така и не бе потвърдена от Бориса.

Реклама

Кой е сложил край на връзката им, можем само да гадаем. Тютюнджиева махна снимките в социалните мрежи, на които е с бившия си. Моделката упорито криеше половинката си от светските среди. Тя не се вясваше на купон, откакто се залюбиха.

Сега, след като е сама, Бориса отново е засичана по партита и веднага хваща окото с провокативния си вид. Дългокраката хубавица най-често е в компанията на приятелки. С верни дружки Бориса обикаля и из Европа. По време на морската си ваканция Тютюнджиева отново бе само с приятелки, без гадже.

Преди, когато не бе сингъл, винаги я придружаваше половинката й.

Бръмчалката за пореден път не сполучва с избора си на мъж. Бориса имаше няколко бурни авантюри, но с никого не стигна до нещо сериозно като сватба или дете. През леглото на моделката мина и продуцентът Андрей Арнаудов. И с него нещата не се получиха, както й се искаше на Бориса.

Красавицата, която наскоро навърши 29 години, иска да създаде семейство. Тя е възпитана, че това е най-ценното и важно нещо на света. Желаем й успех следващия път.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама