Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7974893 www.bgdnes.bg

"Джуманджи" срещу Леонардо, но не Ди Каприо

Дани де Вито в тялото на Скалата 

Сред по-неуспешните, но невероятно популярни роли на покойния Робин Уилямс е тази в "Джуманджи". Фентъзи комедията от средата на 90-те не влиза в нито една класация към днешна дата освен в списъка за лоши, но носталгични ленти.

Това обаче не попречи на "Сони" през 2017 г. да избие рибата откъм приходи с "Джуманджи: Добре дошли в джунглата". И както изглежда, сега студиото ще повтори успеха си, защото въпреки съвета на автора на тази статия зрителите ще се скъсат от гледане.

Реклама

В "Джуманджи: Следващо ниво", който тръгва този петък по кината, четиримата младежи, които победиха играта в "Добре дошли в джунглата", са вече колежани и се завръщат у дома в Ню Хампшър за коледната ваканция. Всеки вече поотделно се опитва да пребори нови предизвикателства в живота. Когато Спенсър отново влиза в играта, за да го спасят и върнат в нашия свят, Марта, Фридж и Бетани трябва да се обединят и гмурнат в шеметно и дръзко приключение във вселената на Джуманджи.

Но играта е счупена. Всичко, което те знаят за нея, вече не важи, защото Джуманджи не е само в границите на джунглата. Много по-голяма е, по-опасна, с много повече и непредвидими нива. Не всичко е това, което изглежда, и те трябва да разчитат един на друг и на силите си, за да спасят Спенсър и да се измъкнат живи, преди играта да свърши.

Във филма героят на Дани де Вито влиза в играта, но попада в тялото на Скалата. "И това ако не е смешно!", както биха казали феновете на "Един не-тъп американски филм" и други подобни гадости.

Другата премиера тази седмица е филм за живота на Леонардо да Винчи - навършват се 500 години от смъртта на гения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама