Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7976152 www.bgdnes.bg

Тото псува след подигравка

Изригване с майонеза

Лошите момчета на бг хип-хопа го отнасят заради мазен скандал 

Никак не е доволен рапърът Йонислав Йотов-Тото заради поредната подигравка с него.

Врачанският изпълнител изригна в социалните мрежи и забърка отново рап скандал. Повод за това стават десетки коментари в социалните мрежи, които осмиват кампании с участието на Криско, Павел и Венци Венц и не на последно място рап дуото "Скандау", чиито член е Тото. Победителят от „ВИП брадър“ се почувства недооценен от аудиторията заради факта, че участва в представянето на майонеза. Колажи с лика на рапърите бликат във фейсбук. Подигравателни статуси обиждат "лошите момчета" на родната музикална сцена.

"Няма вече истински рап като едно време. ъ ъ ъ Да убием коня, Щип щибидидиш дип и тревомански рап от teenager-и за други напушляци", пише Тото във фейсбук.

Реклама

"На кво учат сега децата да си обичат бебетата да си перат дрехите и да поставят рекорди на гинес с български успешни фирми. Ужас...“, довърши новоизлюпеният татко.

Статусът му в мрежата е украсен от редица нецензурни изрази. В типичен рап стил Тото си позволи да напсува не особено деликатно хип-хоп изпълнителите от близкото минало, които допреди десетилетие бълват суперхитове. Мишо Шамара, Бенджамини, Румънеца и Енчев, Спенс, Слим - всички те минават под ножа на Тото, чиито фенове го наричат "Господ". От своя страна колегата му Лъчо заяви, че не се дразни от смешните картинки по техен адрес, а по-скоро се забавлява на тях.

Неотдавна Йонислав изригна и срещу Гери-Никол, като я обвини, че е китайско менте. Престрелката между двамата се разигра естествено онлайн. Тийнзвездите си позволиха да си разменят обидни реплики в мрежата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама