Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8066187 www.bgdnes.bg

Аида шокира: Имах връзка с жена

Един от сексидолите на мъжете в Италия Аида Йеспика направи шокиращо признание. Миналата през леглата на куп футболисти мадама сподели, че е имала връзка с жена.

"Имах тайни отношения с известна жена - заяви венецуелският модел. - Бяхме лудо влюбени. Не мога да назова името й, дори да ме измъчват, защото е наистина известна личност, която всички познават. Това беше тайна любов, която продължи една година и приключи заради голямата й популярност. Между нас имаше много ревност. Повече, отколкото в моите истории с мъжете. Сега понякога се виждаме. Смеем се, но има само приятелство. Вече я няма страстта от миналото."

Реклама

Йеспика е една от най-сексапилните жени на Апенините. Красавицата има син Арон от бившия национал на Италия Матео Ферари. Тя е бивша съпруга на малкия брат на Паоло Малдини - Пиер Чезари.

Също така имаше вземане-даване с не по-малко известни футболисти като Кристиян Виери, Месут Йозил, Адриан Муту и Мохамед Сисоко. За последно се чу, че спи със счетоводителя си.

Аида е носителка на титлата "Мис Венецуела", както и на "Мис Амазония". Почти от началото на модната си кариера живее в Италия. Често споделя, че обича да позира гола.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама