Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8069531 www.bgdnes.bg

Зрителите избират един от "Капките"

Задава се осми сезон на музикалното шоу

Хилда и Фънки отново жури

Интересна промяна е внесъл в регламента на осмия сезон на "Като две капки вода" продуцентът му Маги Халваджиян. Музикалното шоу отново ще бъде един от гвоздеите в пролетния сезон на Нова телевизия, най-вероятно в края на февруари. Водещи и този път ще са Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, които се превърнаха в емблема на шоуто. Досега в "Като две капки вода" участваха осем известни личности. Този път обаче звездите ще са седем, а осмият участник ще бъде непопулярна личност, избрана от зрителите. Всеки може да се запише за участие в предаването на сайта nova.bg/kapki, като единствено трябва да качи три кратки видеа, в които импровизира изпълнения на трима от любимите си певци. След това зрителите ще изберат кой от всички записали се да получи шанса да участва в хитовото шоу.


"Сигурен съм, че милиони хора, гледайки "Като две капки вода", си казват: "Аз това го мога и по-добре. Защо мен не ме поканят да им покажа". Аз лично съм получавал много такива зрителски писма. Този сезон предаването предоставя възможността в надпреварата да се включат седем звезди и един, посочен от зрителите. Той ще бъде избран от цяла България чрез гласуване. Това може и да е началото на една обещаваща, блестяща и феноменална кариера на избраника", заяви продуцентът Маги Халваджиян.

Други промени в регламента на "Капките" не се очакват. Всяка седмица участниците ще влизат в кожата на известен певец, паднал им се от "бутона на късмета". Хилда Казасян и Фънки отново ще раздават оценки, а третият член на журито ще бъде различен на всеки лайф.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама