Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8077688 www.bgdnes.bg

Крисия става любимка на Путин

Детето-чудо покорява руската сцена с Руслан Вега

Най-новата сензация на руската музикална сцена е Крисия Тодорова.
15-годишната певица, която успя с таланта си да омае Слави Трифонов, си поставя нова цел, и то не каква да е. Крисия се стреми да завладее руската публика, като прави дует с любимеца на Владимир Путин Руслан Вега. Според публикации в мрежата двамата изпълнители ще направят съвсем скоро хитово парче. Те пеят заедно на една сцена по време на участие на Вега в България по случай старата Нова година.

Рок динозавърът Руслан Вега е бивш вокалист на култовата руска банда "Земляне", която е любима на президента Путин. По време на концерта му в столицата малката Крисия също се грижи за доброто настроение на гостите. Според коментарите това нейно участие ще й даде сериозен тласък и популярност на необятната руска сцена. На обяд преди да излязат на сцената звездите обсъдиха предпочитанията на младата и талантлива Крисия. Вега е очарован от участничката в детската "Евровизия". Той остана крайно впечатлен от любовта й към джаза. Както самата Крисия сподели пред руския музикант, тя предпочита да прави свои варианти на култови джаз парчета.
"Запознах се с талантливата, млада и изключително мила Крисия. Тя има голямо бъдеще и пее много яко", написа Вега под видео в социалните мрежи.
Изпълнителят на редица руски рок хитове се запозна и с Башар Рахал. Вега имаше възможността да се научи да танцува хоро и да опита традиционна българска кухня.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама