Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8093157 www.bgdnes.bg

Димитър от "Фермата" с тайна сватба

Скромно тържество в Димитровград 

Приятелката му Ваня каза "да" още в риалити шоуто, получават пано за подарък 

Строго секретна и супер скромна сватба вдигна Димитър от "Фермата".
Участникът в риалити шоуто събра едва десетина души на тържеството си, което се проведе при пълна тайнственост.
Димитър Караиванов нашумя в последното издание на продукцията, след като в ефир пред цяла България предложи брак на приятелката си Ваня.


Бизнесменът беше изработил седмици по-рано пръстен и чакаше удобен момент да направи изненадата. Шоуто изпълни неговото желание за публично предложение и Димитър успя да смае своята любима Ваня. Красавицата не мисли дълго и каза "да" за радост на целокупния народ, а след това в риалитито се проведе годеж по стар български обичай.
След края на "Фермата" Димитър намира свободно време и с половинката си организират щастливото събитие. Решават да е с малко хора и не вдигат много шум. Кумове са сестрата на Митко и семеен приятел. Ритуалът е извършен в общината в Димитровград, а церемонията води секретарят на кметството Венета Стоименова. Тя връчва на младото семейство свидетелството за граждански брак, както и поздравителен адрес от името на кмета Иво Димов. За младоженците има и подарък - сватбено пано.


Димитър е роден в Димитровград и след години в София избира да се върне в родния град, където да развива собствен бизнес. Амбициран е да докаже, че за да си успешен, у нас не е нужно да си престъпник, син на депутат или тотомилионер. Планира да създаде университет за предприемачи, за да спре изтичането на мозъци от България към САЩ. Софтуерният му бизнес за милиони не е напомпал суетата на момчето, отраснало в село Ябълково. С приятелката му живеят в скромна къща в Димитровград, която мечтаят да напълнят с деца. Двамата с Ваня са заедно от 7 години. Въпреки че тя е от Бургас, също се установява в града на мечтите в името на любовта. На сватбата си пожелават да бъдат много години заедно и любовта да им носи безкрайно щастие.
"България Днес" поздравява младото семейство и им пожелава дълголетие и наследници!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама