Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8093336 www.bgdnes.bg

Актьор от "Откраднат живот" се раздели с жена си

Половинката му си намери нов мъж

Вече съм татко на повикване, казва екранният санитар Йосиф от сериала

Актьорът Кирил Бояджиев, който стана национално известен с ролята си на добрия санитар Йосиф в "Откраднат живот", вече е официално разделен със съпругата си.
Любовта между него и Здрава Каменова безвъзвратно отлетя. 40-годишната актриса и драматуржка дори вече се похвали с нов мъж в живота си. Въпреки че не издава неговото име, Каменова го хвали на всеослушание.
"За мъжа до мен нямам думи - вчера сготви вечеря, прочете приказки на децата и след това дойде да ме вземе от представлението", хвали се Здрава.
Кирил и Здрава имат две деца - 12-годишният Калоян и 7-годишната Ивайла, която вече е участвала в "Откраднат живот". Преди години Кирил Бояджиев показа как се справят бащите в пиесата "Помощ, имам две деца", създадена от Каменова.
"Започнах да я пиша, след като гледах как Кирил бърше сопола на едното дете, докато люлее с крак кошчето на другото, казвайки ми да се "махам", т.е. да ходя да си почина", връща лентата Каменова.
Тя работи с Кирил и в любимия лекарски сериал, защото е сред сценаристите му, въпреки че е завършила "Кукли" в НАТФИЗ. Бояджиев е част от трупата на Сатирата, но един тв герой - Йосиф в "Откраднат живот", го направи известен.
"Няма да крия, сега съм татко на повикване. Но пък и тази роля ми харесва", смее се Бояджиев. Зрителите харесват добродушния, понякога наивен до глупост асистент на белите престилки в сериала, неизменно готов да помогне на всеки и във всичко.


"Йосиф е обичан персонаж и това ме изпълва с приятно усещане. Радва ме, че съм част от този слой в сюжета - не от сериозните и драматични перипетии на останалите", обяснява Кирил, който е доволен, че предстои нов сезон. "Беше ясно, че като санитар ще се занимавам с отваряне на линейки, бутане на колички и т.н. Обучаваше ме истински шофьор на линейка, но веднъж, като ми показваше как да сгъна една количка в линейката, стисна някакъв механизъм, а пръстът ми беше на неподходящо място и едва не го счупи", припомня си медицинските рискове актьорът. В престилката си Йосиф се е снимал в компанията на куче, котка, кон и какво ли още не, но изпитанията в деветия сезон тепърва предстоят.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама