Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8093733 www.bgdnes.bg

Беър Грилс докарва холивудски звезди до ръба на оцеляването


Чанинг Тейтъм и Кара Делевин участват в хитовата поредица "В дивата пустош"

Световноизвестният оцеляващ Беър Грилс се впуска отново в поредица опасни приключения. Пътешественикът, който миналата година отнесе глоба от България заради нарушаване на правилата в Национален парк "Рила", започва пети сезон на предаването си "В дивата пустош". Епизодите стартираха на 19 януари, всяка неделя от 22,00 часа по "Нешънъл Джиографик". Беър Грилс обаче няма да е сам в лудите си приключения. Във всеки епизод заедно с него на ръба на оцеляването ще бъде и по една холивудска звезда. Знаменитостите заменят цивилизацията за пътешествие без ограничения през някои от най-свирепите терени на планетата. "Много се гордея, че всяка от холивудските звезди, които ме придружаваха на тези екстремни приключения през дивото, имаше изключително положително преживяване. Точно това прави дивата природа. Отвежда ни до ръба на възможностите ни, но след това награждава усилията и устрема ни с гордост, която не може да бъде купена с пари", коментира Беър Грилс.
В един от епизодите ще видим отличената с "Оскар" актриса Бри Ларсън на преход през дълбоките джунгли и солени мангрови блата, последван от скок от хеликоптер във води, пълни с акули. Освен нея в битка за оцеляване този сезон ще се впуснат Чанинг Тейтъм, Кара Делевин, Дейв Батиста, Джоел Макхейл, Роб Ригъл, Закари Куинто, Арми Хамър, Алекс Хонълд и Боби Боунс.


Новият сезон отново е заснет на различни отдалечени локации в Щатите и по цял свят, включително мангрови гори в Панама, пълни с крокодили подводни пещери в Сардиния, дълбоки цепнатини на най-големия глетчер в Исландия и тесните каньони в изпепеляващо горещата пустиня на Аризона. Храбрите гости трябва да се изправят пред най-големите си страхове и да се справят с всичко - от диви животни до висене от скали, докато пътуват из някои от най-безпощадните райони на света. След като бъдат оставени в дебрите на отдалечената локация, Беър Грилс и гост-звездата трябва да разчитат само на инстинктите си за оцеляване, на техники за преживяване в дивото и на чиста упоритост, преди приключенията им да достигнат своя вълнуващ край.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама