Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8093781 www.bgdnes.bg

300 бона за Зуека

Васил Василев тръгва по света с представление

Няма да играя в България, казва комикът

Около 300 бона ще прибере Васил Василев - Зуека от новото си начинание. И то само за месец.
Комикът тръгва по стъпките на колегата си Димитър Рачков.
Зуека ще прави спектакъл заедно със сценариста на "Капките" и "Маскираният певец" Влади Априлов и с жена си Ани Вичева.
Почти двучасовото шоу ще се играе само зад граница. Спектакълът "Ние, българите" има за цел да покаже на нашенците, които не живеят в страната, какво се е променило и какво не в последните 30 години. Скечовете и майтапите ще побъркат всички от смях, категорични са от дуото.


Представленията ще се играят през уикенда, тъй като Зуека и Априлов са заети през седмицата. Турнето им започва още тази седмица във Виена.
Засега са планирани 11 представления. Шоуто ще се играе и в Германия, Холандия, Норвегия, Белгия и Малта.

Реклама


Средно билетите за новаторската идея струват 35 евро, или иначе казано 70 лева. Залите, в които ще се провеждат спектаклите, са с капацитет от по 1000 души. За всички обявени досега представления има останали единични места. Проста справка показва, че Зуека ще напълни джоба си с около 300 бона.

"Обаждат ни от провинцията. Канят ни. На всички обясняваме, че сме го направили за българите в чужбина. Уговарят ни за Америка, Австралия, Нова Зеландия. Трябва ни време, за да стегнем куфарите за толкова далеч. Заети сме всекидневно с телевизията. Няма как да я оставим и да хукнем по света", признава Влади Априлов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама