Сценаристът и зам.-председател на НТД Тошко Йорданов: Слави не е идиот, но не разбира от всичко

Приятел
Автор: Надя Панкова

Сценаристът и зам.-председател на НТД Тошко Йорданов: Слави не е идиот, но не разбира от всичко

Тошко Йорданов

Имаме готови кадри за министри

Кой е той

Тошко Йорданов е роден през 1970 г. в Ямбол. Завършва Националната гимназия за древни езици и култури в София и Софийски яуниверситет със специалност "История". Сценарист е на предаването "Ку-ку", автор на първия тв мюзикъл след 1989-а. Сценарист в "Шоуто на Слави" и зам.-председател на партията на Трифонов "Няма такава държава".

- Г-н Йорданов, каква е ситуацията с "Няма такава държава"?
- Мина делото във ВКС, в което обжалвахме решението на СГС, което с доста незаконни доводи отхвърли регистрацията на партията. И съм напълно убеден в това, което казвам, защото, ако прочетете мнението на прокуратурата, там нещата са ясно посочени, че всъщност никакъв закон не сме нарушили. Съдийката е взела решението си спрямо вътрешното си усещане, както и е написала. Тя така го възприемала! Не че е нарушен законът! Това е ненормално, един съдия да си взима така решенията, превръщайки всеки закон в безсмислен.
- Не ви ли светна лампичката още през лятото, когато проф. Огнян Герджиков обяви, че с това име може да имате спънки в съда?
- С името проблеми нямаме в това дело. Има проблем с логото. Проф. Герджиков може да е много добър в определена област, но в случая се изказа като абсолютен дилетант. Защото има закон, в който пише какво може и какво не. Искам да ми посочи в кой закон и в кой член пише това, което му дава основание да говори такива глупости! Професорът сигурно и той като съдийката има вътрешно усещане, но юридически нищо не сме нарушили. И не знам каква лампичка трябва да ни светне.
- Щом познавате така щателно законите, защо сте допуснали подобен пропуск с логото?
- Няма пропуск там, спазили сме закона и в това отношение. Движили сме се изцяло по буквата на закона. Не сме нарушили изискванията за национален флаг по закон в логото на партия, нито цветовете ни са водоравни, нито са с еднаква дължина. Да не говорим, че има сума партии, които са направили абсолютно същото, а при тях не е регистрирано нарушение. Другите политически сили не са нарушили закона, това, че нас ни порязаха за такова нещо, това означава, че тук има политическа поръчка, няма друго обяснение. И това на фона на ярките примери на толкова други политически сили, използващи същите лога, без да са нарушили закона. И ние не сме, законите трябва да се спазват! Безумно е това, безумно е.
- Лидерът ви Слави Трифонов обяви, че ако съдът продължи и на следващи инстанции да спъва казуса ви, ще смените името на партията. Имате ли наистина план Б?
- Разбира се, че имаме план Б, защото не сме глупаци. В цялата ситуация важни са идеите и целите, които искаме да постигнем. Нашите цели не се променят, едни и същи са, ако ВКС наруши закона, сменяме и името, и логото. Няма никакво значение. Важни са целите на цялото движение.


- Как гледате на факта, че намалените субсидии още няколко месеца след това отново се очаква да се увеличат, има такива внесени предложения?
- Това показва колко ние сме прави и колко политическата класа е откъсната от реалния живот. Над 2,5 милиона българи поискаха 1 лев субсидия, а отсреща, 240 депутати и няколко хиляди клиентелисти, закачени по партиите, плюят по хората, които са ги изпратили там. В България депутатите масово са глупави и недостойни хора, защото самата дума народен представител значи, че върху теб народът е делегирал да изпълниш волята му. Вътре има 240 човека, които не заслужават да се наричат така!
- Много малко хора знаят какво се случва с алтернативата, която вие смятате, че сте. Освен ако Слави Трифонов не напише статус във фейсбук...
- Да, така е. Вижте, юридически в момента няма партия. В момента, в който бъдем регистрирани както трябва, ще задвижим организациите по места, структурите, ще си имаме местни координатори, имаме си устав, там ясно пише как организационно ще действаме. Но всичко това ще се случи реално, когато юридически имаме субект. Другото е група ентусиасти с общи идеи, които се опитват да регистрират движение, и то от зор, защото явно няма друг начин. Опитахме с референдуми, с дела, видяхте как се държи парламентът. И изходът е следният - или теглим една майна на всичко и се отказваме, или както сега - продължаваме по този начин да си реализираме нещата. Които хората са пожелали. Затова и направихме това движение.
- Въпреки че няма партия, социолозите ви дават високи проценти. Това обаче вероятно ще ви доведе доста интересчии, които ще припознаят във вас ракета носител за себе си.
- Ще бъдем много внимателни, когато се стигне дотам. Ние не можем да спрем хора, които нямат нарушения или не са преследвани от закона да са наши членове и симпатизанти. Такава е демокрацията. Когато се стигне до реални избори, ще бъдем много внимателни с хората, които ще издигнем. Неслучайно направихме кастинги, с образовани и успели хора от цял свят. Те не дойдоха при нас да се видят със Слави. И ние, и те знаем, че това е събеседване като за работа. Защото политиката е работа. Депутатите не разбират, че са в парламента, за да вършат работа. И хората, които дойдоха при нас, са професионалисти, а не партийни послушковци.
- Какви са амбициите на "Няма такава държава"?
- Амбициите ни са това, което беше прието в референдума, да стане закон. Мажоритарно гласуване, електронно гласуване, намаляване на субсидията.
- Визия за развитие по-напред нямате ли?
- Разбира се, че гледаме напред, много мразя да се говори напразно. Естествено, че имаме идея какво ще се случи по-нататък, естествено, че ако живот и здраве, българският народ ни делегира доверието си, първо ще има избори по новите правила, а след това всичко останало. Разбира се, че се подготвяме, голяма част от хората, с които сме говорили, определено биха били по-добри министри от сегашните. Сравнението с потенциал, образование и трудов стаж е несравнимо между тази жалка пасмина в по-голямата си част с хората, с които сме говорили. Така че всяко нещо с времето си, едно по едно! Първата цел ни е унищоженият референдум. След това ще има след това.
- Може да се окажете в ситуация, в каквато се оказват всички - в невъзможност да управлявате сами. Какво ще правите като аутсайдери с мандат за управление например?
- Ще видим, ще видим... Нека минат изборите, може да останете много изненадани от резултата. Социологията, която гледате, и тази, която ние правим, имат огромни разминавания. Да не говорим по този въпрос, както казваше царят, като му дойде времето, ще видим нашата социология какво ще покаже. Помните, че за референдума беше същото, излезе тогава едно чуждо социологическо изследване и резултатите покриха 98% от резултата. Докато нашите агенции даваха напълно различни данни. Помните, че царят трябваше да има 5%, когато атакува парламента през 2000 г.? Съжалявам, но изразът "колкото платиш, това получаваш", е абсолютно верен за българската социология.
- Да кажем, че съдът пуска "Няма такава държава" да се развива. Председателят Слави Трифонов ще се среща ли с хората, защото, не се обиждайте, но той е лицето на формацията.
- Ама то е така, какво да се обиждам!? Хората делегират доверието си върху Слави Трифонов, не върху мен. Аз съм проекция. Логично е хората да имат доверие в него и той няма да се скрие! Слави не се крие, просто си имаме метод на работа и ако на колегите не им харесва... Ние се стремим към ефективност, не към показност. Когато дойде времето нещо да се прави, ние ще го направим.
- Има риск да станете поредната лидерска партия.
- Живот и здраве, ще видим! Тя, лидерската партия, зависи от факта колко един лидер изземва всичко останало. В ГЕРБ мнението на лидера е закон, без значение дали е добро или лошо, той променя позицията на парламентарната си група, влияе. При нас това е абсурдно, господин Трифонов не е идиот! Той има кръг от хора, които са специалисти, и дори в телевизията не се бърка в работата на режисьора или сценаристите, въпреки че би могъл. Защото всеки отговаря за нещо и същото ще е в политическата партия. Ще има специалисти във всеки ресор и ще се занимават с материята, в която са такива. Няма господин Трифонов да вика на икономистите - искам това, защото аз така искам! Това е адски тъпо, това е тъпата форма на лидерска партия.
- Така има риск да бъдете манипулирани и използвани от некачествени хора.
- Ако попаднем на некачествени хора... всъщност, ако един човек е професионалист, то си личи по дейността му. Никой не е застрахован да откачи, нещо, което се надявам, че на нас няма да се случи. Но Слави е, как да кажа, много прагматичен. Хората го подценяват, защото го смятат за емоционален, защото е музикант и емоционален на стадиона, но него го вълнува ефективността, а не егото му. При него такова нещо няма. При всички лидерски партии само ДПС имат някакъв баланс, въпреки че не ми харесват много нещата, които правят.
- Ще видим ли премиер, който да пълни стадион с концерт?
- О, това е доста далеч напред във времето. Първата ни цел е да реализираме желанието на хората.
- Липсва ли ви националният ефир?
- Усещането за свобода, което имаме сега, е изключително, не можете да си представите. Фактът, че правиш каквото прецениш и не е нужно някой да питаш, е чудесен. Ние се махнахме от bTV заради факта, че нямахме свобода, то беше и видимо.
- Как съчетавате политическата кариера с опита на лицето от екрана?
- Това са две различни неща, не знам помага ли, пречи ли, но ако имаш добри идеи и знаеш как да ги реализираш, няма значение в политическата ти кариера каква е била другата. Дали си тв водещ или професор по икономика, няма никакво значение, политиката е дело на всички български граждани. Е, знам, че не е много хубаво в парламента, но като си се хванал на хорото, си поемаш отговорността пред хората. Иначе защо правим всичко това тогава?

Дженифър Лопес кани Меган Маркъл за своя шаферка

Дженифър Лопес кани Меган Маркъл за своя шаферка

Предстоящата церемония, по време на която Дженифър Лопес и Алекс Родригес официално ще се врекат в любов един към друг, се очертава като сватбата на годината, която цял свят тръпне да види. По информация на американската преса събитието ще струва на младоженците около 3 милиона долара, а приготовленията за него вече са започнали

Преслава на кон

Преслава на кон

Кон яхна Преслава. Чалга дивата започна да ходи на езда, видя "България Днес". Преси вече си има любим жребец. Конят е кафяв, с бяло петно между очите. Хитовата изпълнителка се грижи изключително добре за животинчето, с което препуска из конната база. Преслава показа, че с жребеца вече са изключително близки и двамата не се страхуват един от друг

Азис с ангина

Азис с ангина

Принц Азис се разболя от ангина и се наложи да влезе в болнично заведение на системи, призна самият фолкпевец и дори пусна снимка от лекарската стая. "Ангина ме хвана", сподели Краля на фолка, а приятелите му се втурнаха да му пожелават бързо оздравяване. "Няма да ти се разминат антибиотиците, пази се", посъветва го и жената

Милянкова плете мартеници

Милянкова плете мартеници

На труд в домашни условия се отдаде моделът Ирена Милянкова. Тя прави мартеници заедно с част от шестте си деца. Красивата звезда от "Под прикритие" често се занимава с подобен тип дейности, а основната причина е, че иска децата й да умеят да майсторят неща със собствените си

Мнения

  • 1. Oт Христо Стоичков на 28.01.2020

    Слави си е баш идиот за това, че се доверява на идиоти сценаристи, които не разбират от нищо ...

  • 2. Oт стопаджийка на 29.01.2020

    "Музикант",водещ,актьор,продуцент,лобист,поръчков " политик"-от всичко разбира по малко(каквото му се говори в слушалките).

  • 3. Oт DR. ADITYA на 31.01.2020

    Уважаеми господине / госпожо, Искате ли да продадете бъбрека си? Търсите възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансова криза и не знаете какво да правите? Това е да се информира широката общественост, че Adity apradhan медицински болницата сериозно и спешно търси здрави донори на бъбреци които са 100% сериозни да продадат бъбрека си на курс от $ 780,000USD моля заинтересованите дарители да се свържат с нашия имейл: "DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM" или се обадете на +91 9873591114, 15733337443. Уебсайт: www.drpradhanurologist.com. можете да се свържете с нашия whatsapp: 15733337443 обещаваме ви максимално удовлетворение и очакваме вашето спешно спазването, тъй като нашите уважавани пациенти сериозно чакат бъбреците трансплантация За разбирането.

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Диляна Попова чисто гола!

Диляна Попова чисто гола!

Романтика по време на война  Красавицата показва прелести във филма за Буров  Диляна Попова ще си покаже всичко без свян в новия филм за Буров! Лентата, която тръгва по кината след две седмици, се казва "Останалото е пепел". И преди да продължим напред, както казва Кобрата, нека си припомним едни думи на същата Диляна отпреди няколко години:

Братя и синове - ЧЕРНИТЕ овце на звездите (ВИДЕО)

Братя и синове - ЧЕРНИТЕ овце на звездите (ВИДЕО)

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол Надя Панкова Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца

Ето я жената на Божков като млада

Ето я жената на Божков като млада

Вижте 17-годишната Елена Динева Тъстът на избягалия бизнесмен ген. Любомир Динев: Не знам защо обвиняват дъщеря ми! Ето я жената на Васил Божков като млада! "България Днес" откри непубликувани снимки на Елена Динева от буйната й младост. На кадрите тя е 17-годишна. Нейни близки от младите й години я разпознават

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Борислава дори вече не живее в къщата в Барселона, разкрива братът Премиерът Бойко Борисов няма нищо общо със сестра ми Борислава! Това обяви бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 31-годишният мъж проговори единствено пред "България Днес", след като бе набеден за шурей на министър-председателя. Приписваната любовна афера на Бойко с

Божо Кравата безстрашен броди без охрана

Божо Кравата безстрашен броди без охрана

Кримигероят Божидар Кузманов, познат като Божо Кравата, явно не се страхува от отмъщение от Митьо Очите и броди безстрашно из столичните булеварди. Припомняме, че Кравата е подсъдим за стрелбата в ресторант в Слънчев бряг преди 2 години, където по същото време се е намирал и Очите. Двамата са смъртни врагове

ЦСКА-Р ГО РАЗДАВА ТУЗАР

ЦСКА-Р ГО РАЗДАВА ТУЗАР

Тузар с лъскава лимузина го раздава футболистът на ЦСКА Кристиян Малинов, видя "България Днес". Странно защо играчът шофираше своя баварец с ушанка на главата. Дали се крие от някой, студено ли му е или е някаква своего рода мода - само той си знае. След дербито с "Левски" играчът на сините Симеон Cлaвчeв пуcнa cнимкa от мача

Ванга вещае чудеса утре

Ванга вещае чудеса утре

Ванга предрекла пред Сергей Кастарной На 22.02.2020 г. в 22:02 часа България ще получи защита от извънземен разум, казала още пророчицата "В дните 22 февруари в 22:02 часа и на 22 декември 2020 г. ще се случат чудеса. В един от тези дни ще има слънчево затъмнение, много мощно - може да стане от взрив до голямо наводнение

Сръбската попфолк звезда Теа Таирович: Още съм в шок от смъртта на Шабан!

Сръбската попфолк звезда Теа Таирович: Още съм в шок от смъртта на Шабан!

Забравен куфар спасява живота на дуетната половинка на Шаулич Още съм в шок от нелепата смърт на Шабан Шаулич! Това разкри пред "България Днес" нашумялата сръбска попфолк певица Теа Таирович. Тя е последната, която пее заедно с него на сцената, минути преди нелепия инцидент. Кралят на сръбската музика загина точно преди 1 година в автомобилна

Професорът марсианец става индианец

Професорът марсианец става индианец

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

Най-коментирани

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Борислава дори вече не живее в къщата в Барселона, разкрива братът Премиерът Бойко Борисов няма нищо общо със сестра ми Борислава! Това обяви бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 31-годишният мъж проговори единствено пред "България Днес", след като бе набеден за шурей на министър-председателя. Приписваната любовна афера на Бойко с

ЦСКА-Р ГО РАЗДАВА ТУЗАР

ЦСКА-Р ГО РАЗДАВА ТУЗАР

Тузар с лъскава лимузина го раздава футболистът на ЦСКА Кристиян Малинов, видя "България Днес". Странно защо играчът шофираше своя баварец с ушанка на главата. Дали се крие от някой, студено ли му е или е някаква своего рода мода - само той си знае. След дербито с "Левски" играчът на сините Симеон Cлaвчeв пуcнa cнимкa от мача

Божо Кравата безстрашен броди без охрана

Божо Кравата безстрашен броди без охрана

Кримигероят Божидар Кузманов, познат като Божо Кравата, явно не се страхува от отмъщение от Митьо Очите и броди безстрашно из столичните булеварди. Припомняме, че Кравата е подсъдим за стрелбата в ресторант в Слънчев бряг преди 2 години, където по същото време се е намирал и Очите. Двамата са смъртни врагове

Арестуваха четирима за съблеченото момче в автобус в София

Арестуваха четирима за съблеченото момче в автобус в София

Четирима са били задържани и отведени в Първо районно управление заради нападението над 14-годишно момче в автобус в София, съобщи Би Ти Ви. Днес следобед момчето, което беше съблечено голо до кръста в столичния градски транспорт, защото е с блуза на ЦСКА, а пътници и шофьор наблюдаваха безучастно.е било привикано тук в Първо районно управление

Професорът марсианец става индианец

Професорът марсианец става индианец

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Гадже подари джип на Бориса

Гадже подари джип на Бориса

За Свети Валентин  Тютюнджиева продължава  да крие мъжа си Джип от гаджето си получи Бориса Тютюнджиева. Мъжът до сексапилната моделка подари на брюнетката лъскаво и скъпарско возило за Деня на влюбените. Джипът е чисто нов и цената му е няколкостотин хиляди лева. Тузарската кола е паркирана пред дома на Бориса в навечерието на Св. Валентин

Чудо в Поморийския манастир

Чудо в Поморийския манастир

Момиче проговори и се излекува от детски паралич Невиждано чудо се случва в Поморийския манастир "Св. Георги Победоносец". Момиче проговаря, излекува детски паралич, а след години се омъжва и има четири деца. Преди повече от година Дарина Костадинова от Поморие се заговаря с продавачка на зеленчуци в морския град

Шест кинта на ден за Босия

Шест кинта на ден за Босия

Поетът бори грип с кислородна вода Пенсията ми е 186 лв., това е половината от прага на бедността, казва дисидентът "Пенсията ми е 186 лева. Тоест - наполовина от прага на бедността, който е 361 лв. Това означава, че оцелявам с 6 лв. на ден. Стигат ми. И нека се знае, че не могат да ме уплашат." Това сподели пред "България Днес" Николай

Нападнатото в автобус момче спечели сребърен медал по самбо

Нападнатото в автобус момче спечели сребърен медал по самбо

Въпреки изживения стрес, нападнатото 14-годишно момче, което беше ударено и съблечено в автобус 404 в столицата, е участвало в националното първенство по самбо и е спечелило сребърен медал. Това обяви директорът на спортното училище, в което учи детето Борис Борисов, предаде БНТ. Продължава издирването на нападателите на 14-годишното момче,

Дженифър Лопес кани Меган Маркъл за своя шаферка

Дженифър Лопес кани Меган Маркъл за своя шаферка

Предстоящата церемония, по време на която Дженифър Лопес и Алекс Родригес официално ще се врекат в любов един към друг, се очертава като сватбата на годината, която цял свят тръпне да види. По информация на американската преса събитието ще струва на младоженците около 3 милиона долара, а приготовленията за него вече са започнали

Пищящи фенки преследват Наум Шопов (Видео)

Пищящи фенки преследват Наум Шопов (Видео)

След доцент Деси Бакърджиева става професор Лили АНГЕЛОВА снимки: Пламен КОДРОВ Над 200 симпатични и пищящи фенки на Наум Шопов-младши дойдоха на прожекцията на сериала "Откраднат живот" в столично кино, видя "България Днес". "По-полека, една след друга", радваха се фотографите на интереса, който предизвика синът на Христо Шопов

Първи случай на коронавирус в Гърция

Първи случай на коронавирус в Гърция

Първи случай на заразен с коронавирус е регистриран в Гърция, съобщи Ройтерс. Информацията е потвърдил гръцкият министър на здравеопазването Сотирис Циодрас. Положителен резултат е дал тест на 38-годишна жена, която е пътувала до Северна Италия, предава Би Ти Ви. Тя е в добро състояние и е под наблюдението на лекарски екип в Солун

Масово мият улици в София

Масово мият улици в София

Служители на почистващите фирми в София миха вчера булеварди и улици. Общо 788 дка улици са измити за първите два месеца на годината в София. По-топлата зима позволява общината да предприеме подобни действия, които са част от мерките за по-чист въздух. През януари машинно са измити 406 дка улици, а до 17 февруари - още 382 дка

Гласът на Скрудж - щедър за ЧРД

Гласът на Скрудж - щедър за ЧРД

Той може да е озвучавал най-известния скъперник на света - Ебенизър Скрудж, но не пести пари да празнува щедро с приятели рождения си ден. С тези мисли как да прекара празника си навръх 3 март топпапараците на "България Днес" изловиха театралната звезда Георги Новаков. Дългогодишният глас зад кадър се разхождаше умислен по улиците и умуваше как да

Нов футболист за Зоуи

Нов футболист за Зоуи

Моделката Зоуи Кристофали определено има слабост към футболистите. Преди около десет дни тя бе спипана на романтичен обяд със звездата на "Милан" Тео Ернандес. Но явно всичко между тях е било само флирт. Няма как иначе да си обясним факта, че в момента татуираната моделка почива с друг футболист. Тя се радва на компанията на Ибрахима Мбайе от

Ивайло Захариев обсъжда проекти на припек

Ивайло Захариев обсъжда проекти на припек

Със своя колежка и приятелка пие кафе на припек артистът Ивайло Захариев, видя "България днес". Според източници на вестника русата красавица се казва Русана Кателиева и е организатор и продуцент на редица родни сериали. Вероятно срещата между двамата е за работни ангажименти. За да обсъдят проектите си, те седнаха в заведение на бул

Фризьорът на Николета избяга от Милано

Фризьорът на Николета избяга от Милано

Фризьорът на родните звезди Венелин Кондаков избяга от Милано! Причината е коронавирусът, който в последните дни достигна и до Италия. Огнището на заболяването е в северните области Ломбардия и Венето. Столица на първата е именно Милано. Цяла северна Италия е поставена под карантина. Кондаков, който у нас е известен като фризьорът на Николета

DJ Мартен с опасни татуси

DJ Мартен с опасни татуси

Дисководещият Мартен Роберто се разхожда с опасни татуси. Целите му ръце и вратът му са нашарени с цветни изображения, които той и да иска не може да скрие. За цветните рисунки по тялото има основателни съмнения, че пигментите в определени бои са канцерогенни. Именно заради това Европейският съюз обмисля да ги забрани

Кубрат Пулев: Властите на САЩ не уточниха какъв е проблемът с визата

Кубрат Пулев: Властите на САЩ не уточниха какъв е проблемът с визата

Боксьорът Кубрат Пулев се включи на живо в предаването "Тази сутрин" по Би Ти Ви. Кобрата разкри, че не е бил допуснат да влезе в САЩ заради проблем с визата, който и местните власти не успели да уточнят. Претендентът за световната титла в тежката категория отрече да е имало скандал и сподели, че е въпрос на време да получи нужните документи