Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8098934 www.bgdnes.bg

Головодов не е гола вода в любовта

Ето каква мадама заби някогашният суперталант на "червените"

Бившият юношески национал на България Павел Головодов спи с уникална красавица! Младият полузащитник, който допреди няколко години бе считан за суперталант на ЦСКА, жъне успехи на любовния фронт, видя "България Днес".


И докато кариерата на Павката претърпя пълен крах, то очевидно това не му пречи да се хвали с убийствено завоевание, що се касае до интимната част. Головодов за последно игра в нискоразредния аматьорски тим на "Банско", а през тази пролет ще се пробва в третодивизионния "Несебър". Преди това роденият в Гоце Делчев футболист бе част от ЦСКА, "Ботев" (Враца) и "Локомотив" (Горна Оряховица). Той изкара известно време и в Кипър, преди да се завърне у нас.
Повече от година името му във футболните среди е напълно забравено, но на Павката изобщо не му пука, защото плътно до него е мацка от висока класа. Тя носи екзотичното име Силвър Старевска и е студентка в УНСС, специалност "Администрация и управление". Малко преди Нова година сексапилната дама навърши 22 години, докато Головодов е с 6 месеца по-малък.
Старевска е истински хит в социалните мрежи, като само в инстаграм е последвана от близо 24 хиляди души. Любопитното е, че сред тях има и млади футболисти на "Левски" като Станислав Иванов и Здравко Димитров. Тя се изявява и в модните среди, където е особено вървежна.
"От чуждестранните лица идол ми е Анджелина Джоли - и като модел, и като актриса", признава футболната половинка Силвър. "От външността ми харесвам най-много корема си. Казват, че и гърдите ми са много стегнати", не скромничи моделката. Вижда себе си като бизнесдама и като майка на две деца.
Павката преживя тежки юношески години. През 2014 година майка му умира от рак, а само година и половина по-късно губи и баща си от коварната болест. След това от ЦСКА направиха всичко възможно, за да го извадят от трудния период, но в крайна сметка Головодов бе изгонен за неспазване на режима.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама