Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8098937 www.bgdnes.bg

Сравняват рускиня с Анджелина Джоли, а тя се сърди (Снимки)

Много жени биха се поласкали, ако някой ги сравни с Анджелина Джоли. Не и Алина Царакова, която мнозина наричат руската Анджелина Джоли, тя направо се сърди, предава "Дарик Нюз".

29-годишната Алина е от Северна Осетия, но живее в Москва. Медиите в Русия отдавна я сравняват с 44-годишната Джоли. Алина не обича сравнението и не би искала да е известна с това. Настоява, че е доста по-пълна от Джоли и в този смисъл и по-здрава. Освен това приличала на баща си.

Реклама

Моделката има почти 19 хил. последователи в Instagram. В профила ѝ можем да видим страхотни кадри от фотосесии, както и лични със сина ѝ Давид.

Алина дори е признавала, че умишлено избягва да оформя косата си по близък на Джоли начин, както и съвсем е забравила за черната очна линия, която е нещо като подпис за актрисата.

Въпреки това обаче последователите на Алина търсят и намират прилика между нея и Анджелина. "О, Господи, Анджелина, ти ли си?", питат се те.

В продължение на дълги години Анджелина Джоли беше определяна за "най-красивата жена на света" от медиите. Вече обаче е критикувана заради критично ниските си килограми.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама