Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8099143 www.bgdnes.bg

Емануела се събра с Динев

На 5-ия рожден ден на Мити 

Любовни трепети няма, всичко е заради детето 

Емануела и Димитър Динев се събраха.
Чудото между фолкпевицата и милионерския наследник се случи преди броени дни. Появата на двамата на едно и също място е мега гига изненадваща, тъй като в момента те водят тежка съдебна битка за родителските права върху сина им.
Именно 5-ият рожден ден на малкия принц Димитър бе поводът Емануела и Димитър да влязат в ролята на щастливо семейство и поне за няколко часа да загърбят дрязгите помежду си. Изпълнителката неведнъж е казвала, че иска да вижда Мити щастлив и затова се старае по всякакъв начин да го предпазва от скандалите, които има с баща му.
Емануела често напада бившия си, че няма време за детето им, но той не пропуска и този рожден ден на хлапето. Тримата са плътно прилепнали един от друг на общ кадър и целуват отрочето си, което точно в този момент изглежда леко начумерено, въпреки че партито е в негова чест.


"Вярвам, че съдът ще постъпи правилно - мястото на едно дете е при неговата майка. И не приемам мотивите, че защото работя, и не мога да го гледам. Работя, за да имам пари, с които да го отглеждам и нищо да не му липсва", споделя Емануела, добавяйки, че напоследък е под много сериозен стрес и се притеснява за изхода от ситуацията.
С решение от юли миналата година Софийският районен съд предостави упражняването на родителските права върху малкото момченце на неговия баща Димитър, като определи малчуганът да живее при него. Певицата е осъдена да плаща 200 лв. месечна издръжка на милионерския син.


Изпълнителката има и 19-годишен син Христо, който в момента се труди над висшето си образование. Емануела много пъти е казвала, че иска да държи децата си далеч от публичния живот, за да дава повод на зложелателите, а и самите те бъдат сериозни и неразглезени мъже. Въпреки че има много участия, тя е непрестанно до децата си и им помага в образованието.
Емануела отказва да разкрие дали има мъж до себе си, като предпочита да запази статута си в тайна. Това още повече засилва слуховете, че с Димитър Динев може отново да се съберат - в името на семейното щастие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама