Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8099160 www.bgdnes.bg

Най-яката фолкаджийка спира да пее

Плочки на корема вместо задимени кръчми

Татяна сменя микрофона с фитнес залата 

Най-яката фолкаджийка зарязва пеенето!
Чалга фурията Татяна от години е силно запалена по фитнеса и силовите упражнения, но досега й беше предимно като хоби.
Изваяната от мускули и изпъкнали жили чалгарка вече се е усетила, че може да си изкарва хляба не само с микрофон, но и като тренира мъже с големи кореми и жени с отпуснати паласки. Татяна от дълго време не може да се похвали с толкова участия за месец, колкото правят най-популярните й колежки, и затова намира странични начини да закрепя семейния си бюджет. Покрай повторенията в залата осъзнава, че може да стане треньор и да помага на неуверени момичета да направят като нейното тяло. И въпреки че е на 41 години, слага в малкия си джоб далеч по-млади от нея мадами.


В клиповете си чалгарката не пропуска възможност да покаже не само стегнатото си тяло, но и новия си комплект гигантски силиконови гърди. Разголванията й станаха все по-чести, след като Татяна се разведе с дългогодишния си мъж, а причината беше, че го хвана в крачка с много по-млада жена. След първия път певицата прощава, но след това научава, че ситуацията се повтаря, и решава да го напусне.
"Тъй като съм обичала силно, тогава реших, че може би е било някаква грешка и продължих наивно да обичам. След като ми се случи за втори път, осъзнах, че вече няма накъде. Беше тотален удар", коментира тогава Татяна. След раздялата тя започва да обръща все повече внимание на външния си вид и в момента гордо се кичи със званието на най-здравата фолкпевица.


"Аз съм спортуващ човек. Обръщам внимание на женската красота. За мен една жена е красива и женствена не когато е просто слаба, а задължително трябва да има релеф по тялото. Слаба жена без гърди на мен лично не ми допада. Не знам как е при мъжете вече. Жената трябва да има овали - хубави гърди, оформено дупе, да бъде слаба и стегната", разкрива философията си чалга фурията.
Тя се шегува, че родителите понякога подаряват на дъщерите си силиконови гърди за завършването на училище, а тя си ги е уголемила, когато нейният син е бил абитуриент.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама