Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8099201 www.bgdnes.bg

Радинела изчезна, без да види децата си

Две седмици в неизвестност е 26-годишна Радинела, която е майка на две деца, от врачанското село Нивянин. В обикалянето на всички пусти къщи, крайселски местности, около реката и близките гори са се включили дори доброволци, но от младата жена няма следа.
В деня на изчезването си Радинела е била на работа в детската градина в селото. "Тръгна си на обяд, понеже е в почивка. След това дойде и седна на една пейка. Говори по телефона, взе един плик и си тръгна”, разказа колежката й Борислава Дуцовска.
Тръгнала, без дори да види децата си, които били в същото учебно заведение. Съпругът й Николай Златков дошъл да я търси в края на работния й ден, но разбрал, че е изчезнала. Той разказа, че я е търсил навсякъде около селото, но следа от нея нямало.
Майката на Радинела Анжела Иларионова се прибрала от чужбина, за да я търси.
"Ходих в детската градина, ходих и при кмета. Всеки ден съм в полицията – и в Борован, и в Бяла Слатина, и във Враца. Пред хора от селото е споделяла, че съпругът й я биел и малтретирал. За това се страхува, че дъщеря й може да е сложила край на живота си", разказва тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама