Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8100121 www.bgdnes.bg

Мис Силикон влезе в "Откраднат живот"

Боряна Миткова се похвали с нови, двойно по-големи гърди

Еротичен модел с огромен бюст влиза в хитовия сериал "Откраднат живот". Това е Мис Силикон 2016 Боряна Миткова. Сексапилната брюнетка за първи път се снима във филмова лента. Боряна ще играе бившата любовница на богат мъж. Появата й ще бъде във втори епизод на новия сезон, който се снима в момента.
Боряна проговори единствено пред "България Днес" за новото си поприще. Тя призна, че се е притеснявала преди дебюта си в киното. Миската е получила голяма подкрепа от актьора Емил Марков, който играе главната роля на доц. Петър Захариев - акушер-гинеколог.
"Поканата дойде от моя позната, не беше очаквана изобщо. Много се притеснявах, защото това е първата ми от този тип изяви. След като започнаха снимките, видях, че няма нищо страшно. Всички бяха изключително мили с мен", признава силиконовата красавица.
"За Емил Марков и Ралица Паскалева, с които снимах, мога да кажа, че са страхотни професионалисти. Държаха се невероятно и двамата. Помагаха ми, когато имах затруднения, и с това допринесоха в голяма степен, за да се справя успешно с ролята", разкри още 25-годишната Боряна.


Само преди около месец тя се подлага на операция, за да увеличи още бюста си. Сега моделката може да претендира, че притежава едни от най-големите гърди у нас.
"Наскоро смених силикона. Сложих си двойно по-големи импланти. Преди бях с 420 кубика във всяка гърда, а сега поставих по 830", похвали се Миткова.
Родената във Видин чаровница е един от най-атрактивните еротични модели и блян на всеки мъж. Още през 2012 година печели титлата Мис в своя град. Впоследствие към нея започват да валят куп неприлични предложения. Признава, че е отказвала 20 бона за секс. Преди време е била ухажвана и от капитана на националния отбор по футбол Ивелин Попов, но до връзка така и не се е стигнало.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама