Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8101756 www.bgdnes.bg

3 бона за Виктор Калев при Слави

Комикът пак завъртя старите си персонажи

Виктор Калев отново е при Слави Трифонов! Бившата звезда от "Шоуто на Слави" е извадил от нафталина познатите образи на Ранърса, Деса Поетеса и Гугутка Заспалова и пак се прави на клоун във вечерите на актьорите по телевизията на Дългия.
Без съмнение Калев е голям талант. Брилянтният актьор напусна забавното предаване преди четири години и започна да се изявява на свободна практика. Слави обаче така и не успя да му намери заместник.
"Със Слави се разделихме цивилизовано. Не сме имали пререкания", сподели Калев.


В шоуто с вечерта на талантите той влиза със заплата от 3 бона. Междувременно актьорът не се е отказал и от моноспектакъла си "Грамофонът", който сам създаде и се радваше на огромен интерес. С времето обаче той затихна, а финансовите му постъпления са недостатъчни. Виктор се надявал да получи покана от някой от големите ни театрални режисьори или роля в някой филм, каквато бе мечтата му. Уви, това не се случи. Той използвал посредничеството на колегата си Краси Радков, за да се върне обратно в екипа на Слави.
"Дай да вземем пак Виктор?", на шега Радков подхвърлил на шефа си. Шоуменът това и чакал и веднага се съгласил. В телевизията, която създаде отдавна, се усещаше липсата на Калев. Двамата с Трифонов се срещнали и Виктор изобщо не се колебал да приеме условията му, обясниха запознати със случката.
"Важното е да не спирам да играя, сега мисля и върху нови персонажи", споделя доволен от развилите се обстоятелства Калев.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама