Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8113960 www.bgdnes.bg

Мадона отмени свой концерт в Лондон

Кралицата на поп музиката Мадона отмени първия от заплануваните 15 лондонски концерта, няколко дни след като пропаднаха нейни гастроли и в Лисабон, предава ДПА, цитирана от БТА.

Сдобилите се с билети за нейния концерт в лондоската зала "Палейдиъм" бяха информирани в събота по имейл за отмяната на спектакъла на Мадона. Организаторите не съобщиха за причината, поради която концертът се отлага. Първият от 15-те концерта беше предвиден за сряда в 100-годишната лондонска театрална зала, разполагаща с 2300 места. Беше запланувано спектаклите на Мадона да продължат до 16 февруари.

Реклама

Шестдесет и една годишната Мадона отмени свои спектакли в Лисабон миналата седмица. Тя написа в Инстаграм, че трябва да се "подчини и да се вслуша в тялото си, като си даде почивка". Организаторът на турнето й в Португалия се извини на феновете във Фейсбук, като обясни, че звездата все още не се е възстановила от своите наранявания.

Неотдавна Мадона пусна своя снимка в Инстаграм в ледена вана. По време на свой концерт в Сан Франциско през ноември миналата година певицата сподели с публиката, че страда от разтегнато сухожилие и проблеми с колената. Няколко нейни концертни дати от турнето й "Madam Х" в САЩ пропаднаха миналата година, включително тези в Бостън, Ню Йорк и Маями, припомня агенцията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама