Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8116819 www.bgdnes.bg

Вижте какво носиха звездите на червения килим на "Грами" (Снимки)

Поп звездата Ариана Гранде показа един от най-зашеметяващите тоалети на червения килим на наградите "Грами" в центъра "Стейпълс" в Лос Анджелис в неделя, съобщи в. "Мирър", цитиран от БТА.

Най-големите и ярки звезди в музикалната индустрия се събраха на церемонията, смятана за най-важната в музикалния календар, и демонстрираха зашеметяващи тоалети.

Реклама

Ариана Гранде бе в невероятна бална рокля тип Пепеляшка, визията й бе допълнена със сиви ръкавици. Роклята бе от многопластов сив тюл, а полата й беше толкова огромна, сякаш всеки момент можеше да погълне певицата миньон, отбеляза изданието. 

Лизо, която бе звездата с най-много номинации за тазгодишната церемония, се появи в дълга рокля в ангелско бяло, гарнирана с луксозна бяла кожена наметка и бижута с диаманти. Корсетът на роклята и цепка до средата на бедрото подчертаваха пищните форми на рапърката, която е на 31 г.  

Ослепителният й тоалет беше в ярък контраст с избора на Били Айлиш, която остана вярна на стила си за първото си участие в церемония за наградите "Грами".

Тийнейджърката, която още с дебюта си грабна пет награди, заложи на черно и отровно зелено в стил "Хелоуин" и в копринения си костюм, и в цвета на маникюра, и в спортните обувки, дори и в цвета на косата си. 

Гуен Стефани заложи на семпла и шик мини рокля в кремаво, обсипана със стотици перли. Като реверанс към рока тя комбинира роклята с високи до средата на бедрото ботуши на ток. 

Бившата детска звезда ДжоДжо бе изключително елегантна в сива рокля без презрамки. 

Реклама

Актрисата Джамила Джамил също показа отлична фигура на червения килим, по който мина с приятеля си, музиканта Джеймс Блейк. Актрисата бе в странна рокля, която осигуряваше видимост на част от бедрата й посредством прозрачен панел. 

Американската певица Джой Вила пристигна в червен ансамбъл, с който демонстрира подкрепата си за президента на САЩ Доналд Тръмп. Тоалетът на Джой бе безапелационен израз на чувствата й, като върху него с големи букви бе изписано "Тръмп 202".

Друга американска певица, Рики Ребел също отправи ясно политическо послание с външния си вид на церемонията. Тя се появи в невероятен червен тоалет с каубойски панталони и прашки, а върху задните й части с мастило бе изписано "Отстранете това" като послание във връзка с процедурата по отстраняване от власт на президента доналд Тръмп, която е в ход в Конгреса на САЩ. 

Реклама
Реклама
Реклама