Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8118384 www.bgdnes.bg

Протеже на Жана влиза в "Капките"

Удря му едно рамо в битката

Георги Симеонов е фаворит да влезе в най-обичаното шоу

Протеже на Жана Бергендорф влиза в осмия сезон на "Като две капки вода". Музикалният педагог Георги Симеонов, популярен като JJ, е фаворит за единственото свободно място.
Както е известно, тази година всеки има възможността да бъде част от най-обичаното шоу в България. До последния етап се класираха трима.
Освен JJ в борбата са още актьорът Антоан Петров и Деница Кючукова.
Симеонов и Жана представиха България на "Евровизия" преди две години. Двамата бяха част от групата Еquinox, която не успя да влезе в десетката.
Те продължават да са приятели и до днес. Щом научил, че има шанс да пробие на сцената на "Капките", Симеонов веднага направил няколко кратки видеа, които да изпрати на продуцентите. Преди това се посъветвал с Жана. Бергендорф има опит в шоуто. Тя се представи повече от успешно в "Капките".


Пред продуцентите JJ се превъплъщава като 100 Кила, Камелия Тодорова, Дженифър Хъдсън. Те останали изумени от таланта на Симеонов и единодушно го избират да продължи към следващия етап.
Жана обещава на колегата си, че ще удари едно рамо в битката към място в "Капките". Бергендорф е в много близки отношения с Маги Халваджиян, който е продуцент на шоуто. Само преди по-малко от два месеца тя участва в друг формат на арменеца - "Маскираният певец".
Като вокален педагог Симеонов е работил с най-популярните изпълнители в България - Хилда Казасян, Сантра и други, което му дава още по-голям шанс в борбата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама