Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8121758 www.bgdnes.bg

Андреа в Доминикана с брат си

Докато Кубрат Пулев се поти на базата на Белмекен, Андреа се радва на парещите лъчи на слънцето в Доминиканската република. Почивката там е един от подаръците за рождения й ден, който беше наскоро.

Блондинката замина за там ден след като отпразнува навършването на 33 години. Компания в екзотичната ваканция й прави брат й Йордан. С тях е и непозната дама, която най-вероятно е неговото гадже. Двамата бяха показани в няколко сторита от певицата.

Реклама

Андреа почива на едно от райските места на Земята - курорта Пунта Кана. В него се намират едни от най-красивите плажове в света. Водата е кристална. Човек може спокойно да наблюдава живота на морските обитатели и с просто око.

В Пунта Кана се намират някои от най-луксозните хотелски комплекси. Потънали в зеленина, с елегантен интериор, светли, просторни, с перфектно обслужване. Именно в един от тях е Андреа. Той се намира на самия бряг и се състои от няколко постройки.

Впечатлява с разхождащите се сред гостите фламинга. Самата певица се приближи до няколко от тях и ги снима. След това се позабавлява и с перест папагал на плажа. Той кацна на шезлонга й, а блондинката го възнагради с милувка.

Половинката на Кобрата явно добре се е подготвила за екзотичната дестинация. За първите три дни в Доминикана тя смени три различни бански костюма. Кой от кой по-предизвикателни. Първият ден заложи на сребрист, който едва удържаше напращелия й бюст. Зърната й пък явно се очертаваха. След това избра бански, при който акцентът падна върху дупето й. И не пропусна да се снима, заголвайки задни части. По традиция кадърът бе добре обработен с фотошоп, преди да го качи в инстаграм. В третия ден Андреа заложи на черен изрязан цял бански.

Певицата навърши 33 години миналата седмица. И се отчете с две партита. Първо празнува с дружки, сред които бе и Моника Валериева. След това събра най-близките си хора. Сред тях най-вероятно е бил и Кубрат, с когото се събра след кратка раздяла.

Реклама
Реклама
Реклама