Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8122683 www.bgdnes.bg

Котка стана инфлуенсър

За първи път у нас 

Рангел Ранджи се бори за благотворителни каузи 

Доли ТАЧЕВА

България си има своята първа котка инфлуенсър! Това е Рангел Ранджи - красив сив котарак с над 2000 последователи в социалните мрежи, научи "България Днес".
Четириногият пакостник печели специален конкурс, за да се окичи с престижната титла. Инфлуенсър е човек, или в случая котка, която има силно влияние в интернет, поведението и мнението й винаги са забелязвани и взимани под внимание.
Е, нашият звезден писан Ранджи определено има какво да каже на своите фенове и се възползва от всеки удобен случай. Освен много лаком той се оказва и много талантлив. Почти всяка негова снимка е придружена със закачлив текст в рими, а сред най-добрите му произведения е "Ода за дрямката", която, както сами може да се досетите, е посветена на свещения за него сън.
"Добро утро! Понеделник е най-добре за мен да си лежа по цял ден. Човеците да си работят, аз ще хващам тен. Ясно е, че съм роден бохем", фука се на друг фотос котаракът.


Мистър Ранджи всъщност е голям хитрец. През деня обича да си поспива, за да не го закача никой, но дойде ли вечерта, върши беля след беля. Когато не хърка на дивана, той е зает с външния си вид. Сред любимите му неща е да си прави селфи, т.е. да се снима сам. Разбира се, както всяко себеуважаващо се животно и Рангел е голям чревоугодник. Храни се шумно и не спира, докато не омете всичко от паничката си.


Като първата професионална котка инфлуенсър духовитият Ранджи е зает с интересни и вълнуващи активности. Най-важната мисия, на която става посланик, е да намери повече домове за котките, нямали неговия късмет в живота. По своя типичен и остроумен начин той информира хората за проблемите на бездомните животни и създава по-висока култура на осведоменост, когато става дума за осиновяване на котки. Вече няколко котки, спасени и настанени в приют, са намерили своите осиновители и се радват на безграничната им любов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама