Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8122881 www.bgdnes.bg

Младото гадже на Ваня Червенкова се изпари

От връзката на бизнес дамата с джудиста Даниел няма и помен 

Поредна раздяла в живота си превъзмогва бизнес дамата Ваня Червенкова.
Ваня и 25 години по-младият й любим Даниел са разделени. От страстната любов между блондинката и джудиста няма и следа в социалните мрежи. Снимките от пътешествията и връзката им са изтрити, а за общото им минало свидетелстват само статиите в медиите. Макар да имаха голяма възрастова разлика, Ваня и Даниел дълго време бяха неразделни. Червенкова и Дичев обиколиха няколко екзотични дестинации, поздравяваха феновете си със снимки, а за 3 март дори се премениха в народни носии. Ваня не веднъж споделя, че Даниел е голямата й любов. По думите й само младият джудист успява да укроти опърничавия й характер.


Е, вече не е така. Даниел набляга усилено на подготовката си за квалификациите за олимпийските игри. Младата надежда на българското джудо решава да продължи напред и се отдава изцяло на подготовката си. От своя страна Ваня Червенкова се теши в Москва. Бизнес дамата прекарва последните месеци основно в руската столица, като при заминаването си шеговито сподели в социалните мрежи, че това е пътуване с еднопосочен билет. Според слуховете именно там Ваня е открила новата си любов, но самоличността на новата изгора поне за момента остава мистерия.


Ваня Червенкова за пореден път успя да смае феновете си с визия. Дали заради нова любов, или просто за да се погрижи за себе си, Червенкова сваля драстично излишните килограми и години. Освен веганството 52-годишната бизнес дама се подлага и на пластична операция. Както самата тя признава в свое интервю, операцията продължава 10 часа, а възстановителният период след това е 3 месеца. Ефектът от усилията й е видим, а феновете й са категорични, че изглежда перфектно за възрастта си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама