Любо Нейков - царят на комедията

Приятел
Автор: България Днес

Любо Нейков - царят на комедията

Любо Нейков / Снимка: Иван ЗАХАРИЕВ

Кой е той?

Любомир Нейков е роден на 7 февруари 1972 г. в Червен бряг.
Завършва Техникум по електротехника в Червен бряг. След това записва в НАТФИЗ. Попада в класа по куклено актьорско майсторство на проф. Румен Рачев. Завършва през 1998 година.
Още преди да получи диплома, започва да работи в "Хъшове".
След това е поканен от Слави Трифонов да влезе в неговото вечерно шоу. Нейков се въплъщава в редица измислени и истински персонажи като Бойко Борисов, Иван Костов и други политици. Обожава да играе и женски роли.
През септември 2006 година напуска "Шоуто на Слави". Захваща се с проект, който е новаторски за нашите ширини.
С колегите си Христо Гърбов, Руслан Мъйнов и Кръстю Лафазанов правят предаването "Комиците". Развлекателното шоу тръгва през 2007 година. И още продължава да съществува.
С компанията си, в която е партньор с Евтим Милошев, продуцира най-успешния български сериал "Столичани в повече". Любо е любимец на публиката с ролята си на Рангел Чеканов.
Фирмата му продуцира и десетки предавания. Сред най-известните са "Сървайвър", "Българските следи" и "Нека говорят".
Участва в няколко родни филма като "Мисия Лондон", "Коледата е възможна" и други. Има редица роли в театъра.
Озвучава анимациите "Гарфилд", както и "Великолепната четворка" и "Братът на мечката".
Женен е за любовта на живота си Гинка. Плод на връзката им е малката Анна. Преди година двойката стана настойник на дъщерята на брата на Нейков - Ина. Комикът я прие в дома си и я гледа като свое дете.

Женските образи му се получават най-много

Всичките му роли са уникални и неповторими

Няма кой да стъпи на малкия пръст на Любо Нейков, щом стане дума за комедия. 47-годишният актьор е синоним на ирония и забавление.
Любо без никакъв проблем може да се превъплъти във всеки образ. Той е цар на импровизациите. Доказал го е навсякъде, където е бил. Първо в "Шоуто на Слави", а след това в "Комиците". Също и в сериалите и филмите, в които участва.


Една от любимите на всички имитации на Нейков е тази на измисления герой МС Фараона. Прави я няколко години в шоуто на Дългия. И до ден днешен видеата със скечовете на Любо, преобразен като владетел на Египет, се въртят из интернет и имат милиони гледания.
Нейков обича да имитира видни политици. Навремето, когато бе при Слави, той редовно влиза в образите на Бойко Борисов и Иван Костов. Последният, по думи на Нейков, не харесват скечовете с негово участие.
"Доколкото знам, Иван Костов се сърди на имитациите. Не го познавам лично. Може би разсъждава, че точно аз не бива да го имитирам", разкрива Нейков.
Комикът е показал, че може да влиза доста успешно в женски роли. Превъплъщението му в Ненка, асистентката на Ненчо Илчев, е толкова епично, че трябва да влезе в учебниците по актьорско майсторство.
Нейков умело се прави на Ани Салич в национален ефир. Водещата дори харесва имитацията на актьора, който не иска да обиди никой с превъплъщението си на сцената.
И на театралната сцена Любо влиза в женски образи. В култовата постановка "Жена ми се казва Борис" Нейков отново надява дамско облекло. За мнозина това е най-смешният театър от много години насам. Затова и билети за него почти не се откриват.
Абсолютно всички роли на Нейков са уникални по рода си. И едва ли могат да бъдат изиграни от други.
Скечовете му с Ненчо Илчев, където Любо играе Ванката, а колегата му Сашето, са един от най-добрите през новия век.
"Рейтингите показват, че „Комиците“ се гледат най-много, когато има скеч, в който Любо Нейков представя женски образ", признават от екипа на шоуто.
Екранният Рангел Чеканов от малък мечтае да се занимава с актьорство. Разбира, че това е призванието му още докато е ученик в местното училище в Червен бряг.
Когато е едва четвърти клас, Нейков влиза в театрален кръжок. Води го големият му брат, който почина преди години.
"Каза ми, че има учителка по литература, която води курса. Беше за по-големи, но и мен ме взе. Никога няма да забравя първия път, когато отидох в кръжока. Влязох в една стая, където седяха много големи момичета и момчета. Леко се притесних. Имаше нещо като кастинг. Тя ме накара да си поема дълбоко дъх и на един дъх да кажа всичко, което ми дойде в главата за себе си. Направих някакъв лапсус, те се скъсаха да се смеят и така ме взеха", спомня си Нейков.
Комикът не успява да влезе в НАТФИЗ от първия път. Нейков е бил скъсан, защото се появява недостатъчно подготвен.
"Един приятел ми каза, че трябва да представя по едно стихотворение, една басня, една проза и един монолог. И аз се готвих. Когато отидох, се оказа, че това не е точно така. Трябват още няколко неща, и второ, всичко това по две - комедиен, драматичен монолог, народна песен, естрадна песен, фолклорен танц, модерен танц. Нямах материала и ме скъсаха. На следващата година се бях подготвил по всички критерии и ме приеха", признава Нейков.

   Остава приятел със Слави

Разделят се без скандали

Любо Нейков винаги е предлагал помощ на Дългия и на други актьори

Любо Нейков и Слави Трифонов са приятели и до днес.
Според слуховете Дългия е бесен на комика, когато напуска екипа му.
Оказва се, че те се разделят по цивилизован начин. Няма драми и караници, за каквито още се пише.
Любо реши да си тръгне от шоуто на Дългия и да започне да прави "Комиците".

Нейков внимателно обмисля дали да напусне вечерното предаване на Слави. Артистът проучва дали идеята му ще се получи. След като вижда зелена светлина, той обяснява пред началника си, че иска да се занимава по-сериозно с комичната си игра. Подава предизвестие и ходи със същия ентусиазъм, както и преди това на работа.
След като казва за намеренията си на Слави, той събира и останалите колеги в шоуто. Уведомява ги, че няма да работи повече с тях. Разказва им за новите си планове. Всички от екипа разбират Любо и му желаят успех.
Слави също подкрепя Нейков в новото му начинание. На изпроводяк шоумен номер 1 на България пожелава успех на бившия си кадър.
Докато бяха тандем, Любо Нейков и Слави редовно играеха скечове. В едно от най-емблематичните им превъплъщения актьорът е шофьор на галактическо такси, а водещият влиза в ролята на клиент, който иска да го закарат до Марс.
Нейков и Трифонов остават близки, въпреки че са конкуренти. Двамата редовно се чуват и си честитят празници.
Слави никога не си позволява да се гаври с бившия член на екипа му. Дългия дори харесва скечовете на Любо в "Комиците". Следи и с интерес сериала на Нейков "Столичани в повече". Слави смята Любо за един от най-добрите актьори у нас.
Нейков също има уважение към бившия си шеф. Когато се засичат, винаги си разменят любезности, последвани от топла прегръдка.
"Поздравяваме се. Не виждам защо да имаме лоши взаимоотношения. Нито той ми е направил нещо, нито аз. Когато се видим, си казваме: "Здравей, здрасти, как си" и това е. Не се чуваме всеки ден. Не си и честитим признания за нещо направено от нас. Слави Трифонов не ми се обади, за да ме поздрави за филма "Мисия Лондон". Като се видим, тогава", каза в интервю Нейков.
Преди 4 години Дългия пуска в предаването си клип, на който присъства и Нейков.
Видеото е заснето по време на благотворителен концерт.
"Честита Нова година, Слави! Да си жив и здрав!", пожелава комикът към бившия си шеф.
Слави гледа усмихнато в екрана по време на клипчето. В очите му се вижда тъга, че не работи с един от любимците си. Но той се гордее с всичко, което Любо е постигнал.
Таткото на актьора също признава, че между сина му и Слави няма никакъв конфликт. Любо винаги говори само суперлативи за бившия си шеф.
"Двамата никога не са били неприятели. Дори напротив - когато Любо реши да напуска, доведе Краси Радков в шоуто и се оказа едно от сполучливите лица в предаването", признава пред вестника таткото на комика - Иван.
Според бащата на комика Любо е готов на всичко за Слави.
Именно в неговото предаване Нейков развива потенциала си и става популярен пред широката публика. Двамата работят и в БНТ, но Любо изгрява като чудесен комик в "Шоуто на Слави".
"Слави винаги може да разчита на мен. Каквото трябва, всичко ще направя за него, ако трябва, ще го спасявам", казал Любо на баща си за Дългия преди поредната му операция.
Двамата работят и заедно по общ проект. Дуото се събра заради участието на Крисия в "Детската Евровизия". Фирмата на Слави "Седем-осми" пое отговорността по музикалното оформление. На Любо Нейков и неговата компания бе възложено да подготвят видеооформлението на шоуто и клиповете, с които се представят отделните изпълнители. Тогава всички ахнаха, защото си мислят, че Трифонов и Нейков са скарани.
Но уви, оказа се, че в това няма никаква истина. Дори напротив - Слави бил щастлив, че отново ще работи с актьора, макар и в проект, който не е свързан със шоу.
"Той е истински професионалист. С каквото се захване, го върши докрай", казвал Дългия по адрес на Нейков.
Всички актьори разкриват, че Любо Нейков има огромно сърце. Той помага на закъсали колеги, с каквото може.
Любо винаги се е грижил за покойната Стоянка Мутафова. Щерката на Госпожа Стихийно бедствие - Муки, нееднократно признава как Нейков носи храна в дома им. Любо намира роля за Стоянка в "Столичани в повече". За снимките той й праща кола, която да я вземе от дома й.
"Глези ме като син - признава приживе Стоянка. - Плаща ми всичко", казва още голямата ни актриса.
Любо приема тежко загубата на Стоянка. Той я нарича втората си майка.
"Един вечен лекар е Стоянка. Беше "доктор Смях". Загубих втората си майка. Много ми е мъчно. Тя е стожер на културата у нас, нещо, което не е много типично за днешно време", каза Нейков на поклонението на Мутафова.

Майстор и на сцената, и в кухнята

Факир в кухнята е Любо Нейков. Комикът борави еднакво добре на сцената и с... нож в ръка.
От малък Нейков има страст към кулинарията. С приятелите му често ходели по палатки. За да не останат гладни, той и компанията си приготвят по нещо на малко котлонче в планината или край язовира.
"Ако не бях открил театъра, щях да съм собственик на ресторант. За мен готвенето е почивка", признава любимият актьор.
Любо готви по всяко време на денонощието. Актьорът сподели, че често му се случва, като се прибере късно вечер, да запретне ръкави и да готви.


Нейков се учи на готвене от покойната си майка Цеца. Жената предава опита си в кухнята на сина си.
Един от специалитетите на Нейков е рибена супа. За ястието, приготвено от комика, и до днес се носят легенди в Бургас. Преди години "Комиците" гостуват в морския град. Актьорът приготвя такава рибена чорба, че всички си ближат пръстите от вкусотия.
Любо се пробва да приготвя всякакви неща - не само български. Въпреки че му се получат много добре, Нейков залага основно на родни манджи. Любимо му е да готви пълнени чушки, сарми и пържени кюфтета.
Чуждестранните рецепти Любо взима от готварски книги. Гледа и кулинарни предавания. Записва си всичко. И което му хареса, го приготвя. Във всяко ястие той импровизира и добавя нещо от себе си.
"Опитвал съм всякаква кухня, но съм цар на българската. Пазя и стари рецепти. Всяка година приготвям домашен суджук и луканка. Правя ги по рецепта на Васил Банов и на баща ми", казва Нейков.
Любо обожава да приготвя баница. Сам си точи корите. Нейков е прочут с различните сосове за паста. Една от любимите му рецепти е папарделе.
"Мога да правя баницата на розички с масло и сирене", хвали се Любо.
Комикът издава тайните на вкусотиите си. Редовно "подарява" рецепти на своя голям приятел и колега Ненчо Илчев.
От няколко години Любо води тежка битка с килограмите си. Сега актьорът не се храни след 6 часа вечерта. Внимава какво слага в устата си. Избягва много храни. Напоследък е станал факир в приготвянето на диетични рецепти.
"Откакто отслабнах, сам си правя ябълков пай, от който и 200 грама не можеш да качиш", казва през смях Любо.
Режимът на Нейков е изготвен от диетолог във Франция. Лекарят съветва комика как да спечели битката с коварните килограми.
"Любо започна специален режим за регулиране на теглото, който му предписали доктори от Франция. Отслабва бавно, но е важно, че вече има мотивация да е на диета, не като преди. Любо много обича да готви, на маса да си говори с приятелите, да създава радости за хората около него", призна в интервю за вестника баща му Иван.
Въпреки че е на диета, Нейков всяка година приготвя домашни колбаси. Най на сърце са му суджуците.
Звездата от "Комиците" не вкусва купен суджук. Всяка година той сам си прави месните деликатеси. Освен суджуци Нейков приготвя и други мераклийски мезета като луканка, наденички и пастърма.
Всички месни благини Нейков прави по рецепти, които намира в старите готварски тефтери на майка си и баба си, както и от майстори технолози в месокомбинатите край София.
Екранният Рангел Чеканов от "Столичани в повече" разкрива, че си купува месо от частници в околните села, Най-голямата тайна на артиста, която крие, са подправките.

14 години чака рожба

Цели 14 години Любо Нейков чака да гушне собствено дете. С половинката му Гинка правят опит за бебе дълго време, но без успех.
Половинката на комика била бременна по време на сватбата им, преди повече от 20 години.
Любо е на седмото небе от щастие. Вдига банкет в чест на все още неродено бебе. И това сякаш му изиграва лоша шега.
Когато е в 6-ия месец, Гинка помята.
Лекарите вадят от нея мъртвото бебе. Гинка също е на косъм от смъртта. След аборта лекарите почти не й дават шанс за живот. Бързата и адекватна намеса на спецовете връщат съпругата на Нейков от отвъдното.
"Д-р Ковачева от "Шейново" спаси жена ми от оня свят", откровен е Нейков.
Спонтанният аборт съсипва двойката. Дълго време Любо не искал да говори. Затваря се в себе си.
"Преди години загубих дете. Имало ли е грешка, нямало ли е, не знам. Препоръчаха ми лекаря, който е помогнал на много хора, но се случи така, че на мен не помогна", признава в едно от малкото си интервюта по темата Нейков.
Комикът и любовта на живота му Гинка са заедно от младежките си години. Любо среща Гинка, докато е граничар в Драгоман. Един ден отишъл да си налее вода от чешмата. Там вижда Гинка за пръв път. От пръв поглед се влюбил в нея. Срещали се няколко месеца. Гинка заминава за София, а Любо я последвал, за да може връзката им да стане още по-сериозна.
Гинка не може да зачене дълги години. Любо я води при светила в медицината. Но и специалистите не могат да помогнат.
Все пак благодарение на силната вяра към Бог Гинка успява да зачене отново. От страх този път Любо и жена му не разправят наляво и надясно, че ще стават родителите. Знаят само семействата им и много близки приятели.
И ето, че най-щастливият ден за Нейков и Гинка е 20 февруари 2011 г. Тогава за пръв път проплаква дъщерята на актьора - Анна.
"Чакахме я 14 години. Луд съм по малката. Сбъднах и мечтата на майка ми да я направя баба", каза малко след раждането на дъщеря си Нейков.
Любо и Гинка мечтаели и за второ дете. Комикът е израснал в компанията на брат си. Нейков иска и неговото дете винаги да има с кого да си играе или да сподели нещо важно.
Гинка и екранният Рангел Чеканов правят опити, съпругата му отново да зачене, но засега без успех. Въпреки това те имат още едно дете. Макар и да не е биологично тяхно.
В момента Любо е настойник на детето на брат си. Баткото на комика си отиде преди години след инфаркт.
Нейков от няколко години се грижи изцяло за дъщерята на починалия си брат. Комикът официализира нещата, като подаде документи за попечителство и вече се води настойник на племенницата си Инa.
И до ден днешен дъщерята на брата на Нейков обитава жилището на Любо в столицата заедно със съпругата му Гинка и биологичната му дъщеря Анна.
Въпреки голямата възрастова разлика двете момичета се обичат като кръвни сестри. Малката не спира да подражава на кака си Ина, която винаги отменя родителите й в отглеждането, когато имат професионални ангажименти или просто искат да вечерят в ресторант насаме.
Ина е изключително благодарна за жеста, който чичо й прави, като я осиновява и й предоставил почти безгрижен живот. Любо й прави собствен банков влог, в който редовно вкарва солидни суми и поема изцяло разходите около образованието й.
Нейков успя да вкара племенницата си Ина в любимия й сериал - "Откраднат живот". Малката е луда по лекарската драма и нееднократно признава на пастрока си, че иска да играе в хитовата поредица.
Ина се чувства отлично на снимачната площадка. Освен че се докосва от близо до любимците си от малкия екран, доведената дъщеря на Нейков има и опит в медицината.
Тя е част от акушерския екип на "Майчин дом" и атмосферата в операционната зала, униформите и медицинските инструменти никак не са й чужди.
Биологичната щерка на Нейков учи във френския лицей "Виктор Юго". 11-годишната наследничка на комика залага яко над учебници. Любо като един добър баща я кара до школото винаги когато има възможност. В частното училище участ деца на звезди от различни сфери. В същото школо е й щерката на Ники Кънчев - Мари-София.
Колкото и да иска да й помага в училище, Нейков не може. Причината за това е, че всичко е на френски - език, който актьорът не говори.

Той е викинг, ханъма, зайче и още нещо

Любо Нейков определено знае как може да разсмее човек. И то без да казва някой марков лаф.
Актьорът вече успя да покори и социалните мрежи с култовите си снимки.
Комикът се преобразява в десетки неща само и само да ни накара да се посмеем. Любо използва специален филтър, с което лицето му се трансформира.


Едно от последните превъплъщения на Нейков е като... ханъма.
Той се превърна в жена от ориенталски произход. Превъплъщението му е направено в една от социалните мрежи, където актьорът има хиляди последователи.


Клипчето, което Любо качва, продължава едва няколко секунди. Видеото показва актьора, забулен като ханъма, танцувайки и клатейки глава в ритъма на ориенталска музика.
"Добро утро по радио "Делхи", написа Нейков, който избухна с това видео.
Няколко седмици по-рано любимият на цяла България актьор се снима с гигантска буболечка.


"Ще си сготвя буболечка. Обичам я", признава Нейков.
Любо редовно влиза в най-различни образи не само на сцената.
Нейков може да бъде видян като... викинг, брадат, с буйна и щръкнала коса, както и с бели капитански мустаци.

Трудно преживява загубата на майка си

Последните няколко години са тежки за Любо Нейков. Въпреки че жъне успех след успех на сцената в личен план нещата не са толкова розови.
След като тъкмо превъзмогна смъртта брат си, преди година майката на Любо почина.
Това се случи само месец след като леля Цеца навърши 70 години.
"Тя беше вдъхновяващ човек. Истинска светица. Пееше, смееше се, разказваше вицове. Душата на компания", спомня си за нея Нейков.

Мнения

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Диляна Попова чисто гола!

Диляна Попова чисто гола!

Романтика по време на война  Красавицата показва прелести във филма за Буров  Диляна Попова ще си покаже всичко без свян в новия филм за Буров! Лентата, която тръгва по кината след две седмици, се казва "Останалото е пепел". И преди да продължим напред, както казва Кобрата, нека си припомним едни думи на същата Диляна отпреди няколко години:

Ето я жената на Божков като млада

Ето я жената на Божков като млада

Вижте 17-годишната Елена Динева Тъстът на избягалия бизнесмен ген. Любомир Динев: Не знам защо обвиняват дъщеря ми! Ето я жената на Васил Божков като млада! "България Днес" откри непубликувани снимки на Елена Динева от буйната й младост. На кадрите тя е 17-годишна. Нейни близки от младите й години я разпознават

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Борислава дори вече не живее в къщата в Барселона, разкрива братът Премиерът Бойко Борисов няма нищо общо със сестра ми Борислава! Това обяви бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 31-годишният мъж проговори единствено пред "България Днес", след като бе набеден за шурей на министър-председателя. Приписваната любовна афера на Бойко с

Ванга вещае чудеса утре

Ванга вещае чудеса утре

Ванга предрекла пред Сергей Кастарной На 22.02.2020 г. в 22:02 часа България ще получи защита от извънземен разум, казала още пророчицата "В дните 22 февруари в 22:02 часа и на 22 декември 2020 г. ще се случат чудеса. В един от тези дни ще има слънчево затъмнение, много мощно - може да стане от взрив до голямо наводнение

Ралица Паскалева

Ралица Паскалева

КОЯ Е ТЯ Родена е на 20 септември 1989 г. в град Русе в семейството на Даниела и Красимир Паскалеви. Учи в СОУПНЕ "Фридрих Шилер" в родния си град, а по-късно завършва Първа езикова гимназия във Варна. Приета е от раз в НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. Още преди да завърши академията през 2012 г

Професорът марсианец става индианец

Професорът марсианец става индианец

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

Рекорден хонорар за Димитър Маринов в "Капките"

Рекорден хонорар за Димитър Маринов в "Капките"

Галя от "Каризма" се събира с Миро Българинът с "Оскар" отказва два проекта в САЩ заради Халваджиян Рекорден хонорар ще вземе Димитър Маринов от участието си в "Капките". Родният актьор се договаря да влезе в най-гледаното шоу в България срещу тлъста сума, научи "България Днес". Става въпрос за няколко хиляди лева - нещо

Уанда шпионира Икарди

Уанда шпионира Икарди

Нападателят на "Пари Сен Жермен" Мауро Икарди се оказа под пълния контрол на жена си Уанда Нара. Дори когато тя не е вкъщи. Сексбомбата следи всяка негова крачка чрез инсталирани в дома им камери. Блондинката може да вижда какво се случва направо на мобилния си телефон. Камерите са общо 43. "Те не са само в Милано - призна Уанда

Масово мият улици в София

Масово мият улици в София

Служители на почистващите фирми в София миха вчера булеварди и улици. Общо 788 дка улици са измити за първите два месеца на годината в София. По-топлата зима позволява общината да предприеме подобни действия, които са част от мерките за по-чист въздух. През януари машинно са измити 406 дка улици, а до 17 февруари - още 382 дка

Най-коментирани

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Борислава дори вече не живее в къщата в Барселона, разкрива братът Премиерът Бойко Борисов няма нищо общо със сестра ми Борислава! Това обяви бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 31-годишният мъж проговори единствено пред "България Днес", след като бе набеден за шурей на министър-председателя. Приписваната любовна афера на Бойко с

Арестуваха четирима за съблеченото момче в автобус в София

Арестуваха четирима за съблеченото момче в автобус в София

Четирима са били задържани и отведени в Първо районно управление заради нападението над 14-годишно момче в автобус в София, съобщи Би Ти Ви. Днес следобед момчето, което беше съблечено голо до кръста в столичния градски транспорт, защото е с блуза на ЦСКА, а пътници и шофьор наблюдаваха безучастно.е било привикано тук в Първо районно управление

Професорът марсианец става индианец

Професорът марсианец става индианец

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Гадже подари джип на Бориса

Гадже подари джип на Бориса

За Свети Валентин  Тютюнджиева продължава  да крие мъжа си Джип от гаджето си получи Бориса Тютюнджиева. Мъжът до сексапилната моделка подари на брюнетката лъскаво и скъпарско возило за Деня на влюбените. Джипът е чисто нов и цената му е няколкостотин хиляди лева. Тузарската кола е паркирана пред дома на Бориса в навечерието на Св. Валентин

Чудо в Поморийския манастир

Чудо в Поморийския манастир

Момиче проговори и се излекува от детски паралич Невиждано чудо се случва в Поморийския манастир "Св. Георги Победоносец". Момиче проговаря, излекува детски паралич, а след години се омъжва и има четири деца. Преди повече от година Дарина Костадинова от Поморие се заговаря с продавачка на зеленчуци в морския град

Бойко Кръстанов слиза от сцената

Бойко Кръстанов слиза от сцената

Бойко Кръстанов реши да се откаже от актьорството, за да преследва кариера на пиар в столичния Младежки театър. Или поне така се шегува. Звездата от "Стъклен дом" призна, че е повече от заинтригуван от обява на Младежкия, с която търсят нови кадри за пиар отдела си. Написана в шеговит тон, обявата изтъква "предимства" като безплатен асансьор

Шест кинта на ден за Босия

Шест кинта на ден за Босия

Поетът бори грип с кислородна вода Пенсията ми е 186 лв., това е половината от прага на бедността, казва дисидентът "Пенсията ми е 186 лева. Тоест - наполовина от прага на бедността, който е 361 лв. Това означава, че оцелявам с 6 лв. на ден. Стигат ми. И нека се знае, че не могат да ме уплашат." Това сподели пред "България Днес" Николай

Нападнатото в автобус момче спечели сребърен медал по самбо

Нападнатото в автобус момче спечели сребърен медал по самбо

Въпреки изживения стрес, нападнатото 14-годишно момче, което беше ударено и съблечено в автобус 404 в столицата, е участвало в националното първенство по самбо и е спечелило сребърен медал. Това обяви директорът на спортното училище, в което учи детето Борис Борисов, предаде БНТ. Продължава издирването на нападателите на 14-годишното момче,

Ванга вещае чудеса утре

Ванга вещае чудеса утре

Ванга предрекла пред Сергей Кастарной На 22.02.2020 г. в 22:02 часа България ще получи защита от извънземен разум, казала още пророчицата "В дните 22 февруари в 22:02 часа и на 22 декември 2020 г. ще се случат чудеса. В един от тези дни ще има слънчево затъмнение, много мощно - може да стане от взрив до голямо наводнение

Почина началникът на отбраната ген. Боцев

Почина началникът на отбраната ген. Боцев

"Тъжна вест. Бог реши да прибере при себе си ген. Боцев. България загуби един честен офицер. Светла му памет!" Така доц. Милен Михов, депутат от ВМРО и зам.-шеф на комисията по отбрана първи съобщи в профила си във Фейсбук тъжната новина за смъртта на ген. Андрей Боцев, който заемаше поста на началник на отбраната. Новината за смъртта на ген

От понеделник! Пощите поемат разпространението на вестници, продажбата ще е както досега - на сергии и в магазини (Видео)

От понеделник! Пощите поемат разпространението на вестници, продажбата ще е както досега - на сергии и в магазини (Видео)

Правителството с ангажимент да дотира печатните издания От 24 ч на 1 март “Български пощи” поемат разпространението на всички печатни издания, след като досегашната частна фирма “Национална дистрибуция” обяви, че затваря. Това решение взе в четвъртък правителството по предложение на министъра на транспорта Росен Желязков

Пускат българите, блокирани в хотел в Тенерифе заради коронавируса

Пускат българите, блокирани в хотел в Тенерифе заради коронавируса

Тримата българи, блокирани от дни в изолирания от света хотел на остров Тенерифе, са получили разрешение да си тръгнат. Това съобщи пред БНТ Виктория Захариева. Новината са разбрали от консулската ни служба в Мадрид. Виктория, съпругът и дъщеря й са пристигнали в хотела два- три часа след като заразеният италианец го е напуснал

Wizz Air намалява полетите си до Италия с 60% до 2 април

Wizz Air намалява полетите си до Италия с 60% до 2 април

Wizz Air обяви днес, че поради намаляващата тенденция в търсенето на полети до Италия, причинена от избухването на вируса COVID-19, ще промени своя полетен график. Това ще доведе до намаляне на честотата на изпълнение и отмяна на значителен брой полети до Северна Италия между 11 март и 2 април 2020 г

В САЩ създадоха ваксина срещу коронавируса

В САЩ създадоха ваксина срещу коронавируса

Първите партиди от нова ваксина срещу коронавируса Ковид-19 са готови и изпратени до здравните регулатори за одобрение. Ваксината е разработена от американската биотехнологична компания „Модерна Терапевтикс” със седалище в Кеймбридж, Масачузетс, съобщава „Тайм”, цитиран от vesti.bg.  Процесът на разработването е бил рекордно бърз

Спецсъдът отказа да отмени наложения арест на  Васил Божков и Георги Попов

Спецсъдът отказа да отмени наложения арест на Васил Божков и Георги Попов

Специализираният съд окончателно отказа да отмени наложения 72-часов арест на бизнесмена Васил Божков и на Георги Попов, предаде БТА. Служебните защитници искаха отмяна на тази мярка, което означава, че ако искането им беше уважено, то при връщането на двамата в България, те нямаше да бъдат задържани

Консулът ни в Милано: Паниката намаля, хората живеят нормалния си живот

Консулът ни в Милано: Паниката намаля, хората живеят нормалния си живот

Паниката намаля, хората започнаха да живеят нормалния си живот. все по-малко хора са с маски по улиците. Хората почват да се успокояват, макар че имаме 400 заразени от вируса на болестта. Вече има и заразени деца. Това каза генералният консул на България в Милано Таня Димитрова пред БНТ. "Имаме и позитивни новини - снощи в 23:07 часа кацна

Дженифър Лопес кани Меган Маркъл за своя шаферка

Дженифър Лопес кани Меган Маркъл за своя шаферка

Предстоящата церемония, по време на която Дженифър Лопес и Алекс Родригес официално ще се врекат в любов един към друг, се очертава като сватбата на годината, която цял свят тръпне да види. По информация на американската преса събитието ще струва на младоженците около 3 милиона долара, а приготовленията за него вече са започнали

Пищящи фенки преследват Наум Шопов (Видео)

Пищящи фенки преследват Наум Шопов (Видео)

След доцент Деси Бакърджиева става професор Лили АНГЕЛОВА снимки: Пламен КОДРОВ Над 200 симпатични и пищящи фенки на Наум Шопов-младши дойдоха на прожекцията на сериала "Откраднат живот" в столично кино, видя "България Днес". "По-полека, една след друга", радваха се фотографите на интереса, който предизвика синът на Христо Шопов

Първи случай на коронавирус в Гърция

Първи случай на коронавирус в Гърция

Първи случай на заразен с коронавирус е регистриран в Гърция, съобщи Ройтерс. Информацията е потвърдил гръцкият министър на здравеопазването Сотирис Циодрас. Положителен резултат е дал тест на 38-годишна жена, която е пътувала до Северна Италия, предава Би Ти Ви. Тя е в добро състояние и е под наблюдението на лекарски екип в Солун