Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8124743 www.bgdnes.bg

Интернет сензацията Ваня възпя джуките си (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Кралицата на домашните джуки - габровската онлайн-сензация Ваня Великова, възпя устните си в чалга песен. За това се похвали самата габровка в социалните мрежи, след като стана хит с уменията си сама да инжектира хиалурон в устните си.


"Като цена излиза 3 пъти по-евтино. Занапред ще бъде така - сама ще си го купувам и поставям, няма нещо фрапантно, добре съм се справила - ще си го инжектирам сама", обяви гордо 33-годишната габровка, която реши да възпее еманципацията си с иглата в чалга хит, достоен за прощапулника на Сашка Васева.

Реклама


В парчето "Мога и сама" Ваня играе независима милионерка, която умее всичко и никакви мъже не й трябват. Плахите опити на рахитичен мачо с очила да привлече вниманието на бухналата (откъм прическа) певица са разбити на пух и прах от еманципираната Ваня. Зад волана на лъскав "Мерцедес" със старозагорска регистрация облечената в леопардово палто певица надува презрително джуки към мъжкото внимание.


Лирическата героиня на габровската изпълнителка в проект не ще да чуе ни за милиони, ни за имения, ни за диаманти. "За каква ме мислиш ти? Скъпо струвам, забрави! Милионите ти аз не щА, скъпа къща - имам я, мога и сама", категорична е Ваня. Тя обаче има какво да предложи на настоятелния момък, който в клипа се опитва да се свърже с певицата от ложето си в зеброва окраска. "Яка съм, сладка съм, искаш да съм ти жена, във Дубай, предлагаш ми, ходих вече три пъти. Диаманти и коли, аз сама купувам си", натирва го габровката на фона на изкуствен фикус и печка тип "Раховец".
И като апотеоз на феминизма подчертава в клипа, че "Милионите ти аз не щА, филър слагам си сама". Това обаче не пречи на момъка, който налазва Ваня в дома й. Лирическата героиня върти коси в рококо легло и показва как живеят милионерите с диаманти - със свалени тръби на радиатора.
Ваня разкри, че готви ново парче, ако обаче феновете й изпълнят едно условие. Продуцентът на певицата с домашни джуки разказа, че клиентката му е обещала, ако клипът й има 100 000 гледания до 2 февруари, Ваня да издаде напълно ново парче - хитово като предишното.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама