Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8178632 www.bgdnes.bg

Оперират Икебаната

Херния тормози родните випове

Здравословни проблеми съпътстват началото на новата година за ексцентричния певец Деян Неделчев - Икебаната!
Месец след рождения си ден, култовият изпълнител ляга под ножа заради херния. Това сподели самият той часове преди да бъде приет в болница.
"Аз съм много силен човек! Всичко ще премине добре и скоро съм накрак!" - убеден е Икебаната.
Неделчев, който години наред весели народа с емблематичните си парчета като "Гуменото пате" и "Ферма за сперма", от години следи зорко здравето си и бързо е доверил живота си на опитни родни хирурзи.
Това не е първият път, в който Икебаната ляга на операционната маса. През лятото на миналата годна Деян премина през спешна операция на възел на гласните струни. Тогава певецът беше силно притеснен за изхода от хирургическата намеса и имаше съмнения дали отново ще може да пее. За радост операцията беше успешна и колоритният русенлия спокойно продължава с кариерата си. Пред "България Днес" той сподели, че обвинява най-вече пушачите в баровете, където години наред е пеел, които са увредили гласа му с цигарен дим.
Икебаната съвсем не е единственият представител на българския шоубизнес, легнал под скалпела заради херния. През същото са преминали актьорът Йосиф Сърчаджиев, композиторът Хайгашод Агасян и певецът Красимир Гюлмезов.


Гюлмезов, който онзи ден чукна 60 години, беше сред първите, пожелали успех и бързо възстановяване на Икебаната.

За благодарност Деян поздрави приятеля си за празника около 20 пъти във фейсбук.
Ексцентричният певец все още мълчи за това как е преминала операцията, но съдейки по активността му в социалните мрежи, Неделчев се чувства добре.
"България Днес" пожелава на певеца бързо възстановяване!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама