Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8180083 www.bgdnes.bg

Краев люби азиатка

Божидар и мистериозната красавица отпразнуваха 1 година заедно

Тайнствената приятелка на футболния национал Божидар Краев е разкрита! Къдрокосият полузащитник люби азиатка, видя "България Днес". Краев упорито пазеше в тайна връзката си, но сам реши да покаже гаджето.
Божката в момента рита за португалския "Жил Висенте", но вече не е самотен. Той живее с половинката си. Двамата дори отпразнуваха в ресторант година от началото на връзката си.
"Една година заедно с моята любов. Толкова съм щастлив, че си част от живота ми. Обичам те! Ти си моето щастие", отпусна душата си футболистът.


Той за първи път показва и снимка с половинката, на която държи ръката й. Азиатката е усмихната и видимо доволна до българина. Случайно или не, точно над къдриците на футболиста се мъдрят еленови рога.
Иначе Божката не игра в последния мач за тима си през изминалия уикенд. Неговият отбор "Жил Висенте" показа характер и се добра до равенство 2:2 в гостуването си на "Спортинг" (Брага). Българинът остана извън групата за този двубой заради травма.
От доста време насам Божката пуска дълга къдрава коса и все повече заприличва на бразилската звезда Давид Луис. Краев дори все още носи шини на зъбите, като очевидно търси пълна промяна на външния си вид.
Когато отиде да играе в Дания, юношата на "Левски" нямаше приятелка. Той беше влюбен в синоптичката Натали Трифонова, която е с 6 години по-голямата от него. Блондинката има сериозен приятел и не откликна на чувствата на Божката.
Футболистът е свенлив на нежния фронт и трудно разкрива чувствата си пред момичетата. Той се слави със своята скромност. Роденият във Враца играч е известен с това, че не обича нощния живот и не излиза по дискотеки. Именно това го отличава от голяма част от съотборниците му в националния отбор. Краев предпочита след тренировка да се прибере вкъщи и да се радва на домашен уют.
"Не мога да говоря дали си има приятелка. Това са си негови лични работи, той си знае", коментира преди време баща му Бойко Краев пред "България Днес". "Синът ми е възпитано и културно момче. Никога няма да се възгордее", признава Краев-старши.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама