Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8182951 www.bgdnes.bg

Още една жена напусна Слави

Само продуцентката Дарина Младенова още му е вярна

Талантливата режисьорка Евка предпочете свободата извън шоуто му

Още една талантлива жена напусна веселия екип на Слави Трифонов и се ориентира към друго поприще - режисьорката му Евдокия Хаджийска.
Симпатичната синеочка решила, че работно време без график вече не й е по вкуса, и напуснала "Шоуто на Слави" с най-добри чувства. Момичето смята да се вглъби в личния си живот и в създаването на сериозни отношения с един конкретен любим мъж, на когото е писнало Евка постоянно да отсъства от къщи. След като съобщила вестта на Дългия, той, разбира се, яко се разлютил, но се разделил с нея с прегръдки и й пожелал всичко най-добро.


Преди години, когато започва работа в шоуто, миловидната Евка е препоръчана от приятелка, близка до Трифонов. Евдокия е сестра на Данаил Хаджийски, съпруг на Нели Хаджийска от шоуто по Би Ти Ви "Търси се". Тя е обучена от едни от най-добрите режисьори в българския ефир - Стефка Райкова и Васил Лесов. Двамата преди години също напуснаха Трифонов и се заеха с продуцентска дейност.

Реклама


От години на професионализма на Трифонов малко хора от екипа му успяват да издържат. Засега това са само мъже на средна възраст, на които кефът да си дуднат по цял ден и да се кефят един на друг взима връх над това да се прибират вкъщи при меките завивки и топлата женичка. "Така е. Изключение правят само актьорите от екипа ни, които освен че тичат до "Левски Г" да работят в шоуто, сутрин са на репетиции, за да могат да изкарват добри пари и да не ги забравя публиката", споделят хората на Слави.
В новото старо шоу на Трифонов единствената жена, която успява да го надвика и да му се кара, остава продуцентката Дарина Младенова. Тя е човекът, на когото Дългия дължи най-много и двамата са "дупе и гащи" от години. Знаят си и кътните зъби.
"Ако ме напуснеш и ти, ще си направя сепуко", шегувал се с финансовата си директорка Дългия, на което Дарина отговаряла само с полуусмивка.


Слави Трифонов не веднъж е бил трамплин за жените в живота си. Освен в личните си връзки той винаги е помагал с каквото може и на хора, напуснали екипа му.
"Шефът има добро сърце, но е доста горд. Трябва да дойдеш да му се извиниш, че си го напуснал прибързано, и чак тогава може и да се смили и да ти помогне да си намериш по-добра работа. Има връзки и контакти. Но ако тръгнеш да му ставаш открит враг, може никога да не си намериш друго професионално място", споделя актьор от шоуто на Слави.
Според него Дългия не е отмъстителен, а по-скоро когато го напуснеш, вече те смята за предател. "А това е доста различно, защото всеки има начин за оцеляване и да си част от неговия живот не е най-доброто, което можеш да избереш за себе си. Това означава винаги когато те търси, да вдигаш телефона, да се отзоваваш 24 часа в денонощието на прищевките му или да му даваш отчет за работния процес. Никой не може да издържи на това", споделят хората на Трифонов.
Свикналите на какво ли не "Ку-ку бенд" никак на се сърдят на шефа си, защото винаги се е грижил да имат най-добрите инструменти, пуска ги на свободни участия и ги подкрепя в новите музикални начинания. Само за миналата година учиндолецът разплака колегата си Йордан Йончев-Гъмзата от кеф, след като му подари тромпет за 22 бона. Като цяло музикалната група притежава най-скъпите свирки на Балканите. Общата им стойност е за около 2,5 млн. лева. Почти всички са поръчкови и моделите са толкова различни, че момчетата могат да свирят всичко - от класическа музика до попфолк.


Най-успешната формация разполага с над 30 китари и 14 синтезатора за шефа на бенда Евгени Димитров-Маестрото. Георги Милчев-Годжи притежава басова с 4, 5, 6, 7 и 10 струни. Моделите на три от китарите са разработени по поръчки за него от българския майстор Петър Давидов. Цветан Недялков свири на китара Guild с два грифа. Бас китара с два грифа има и Годжи. Гордостта на Недялков е уникатът от най-добрата фирма за китари - "Фендър". "И всичко това благодарение на шефа, но пък и много изисква от нас", казват музикантите.
През годините освен актьорския състав, сценаристите, балета и беквокалистките голяма част от екипа на Слави Трифонов се смени. Всеки преминал през школата му обаче твърди, че е научил много от него и му е благодарен за цял живот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама