Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8183403 www.bgdnes.bg

500 гости при Иван и Андрей

Випове и миски точат лиги да участват в най-скъпата прожекция на Би Ти Ви

Лили АНГЕЛОВА

снимки: Пламен КОДРОВ

500 специални гости поканиха продуцентите Иван и Андрей да гледат първите два епизода от най-вълнуващата продукция на Би Ти Ви - "Съни бийч", вчера. Да посръбнат от изисканите коктейли дойдоха почти всички наши миски, манекенки, актьори от втора и трета лига, продуценти, телевизионери и обикновени натегачи.
Сериалът пренесе зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации - Слънчев бряг, и повдигна завесата към потайностите на хотелиерския бизнес.
В лентата участват Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Евелин Костова, Лидия Инджова, Даниел Пеев, Боряна Братоева, Виттория Николова, годеница на Бойко Кръстанов. В лентата участва и бившата на Андрей Арнаудов - Надя Иванова, от класа на покойния Стефан Данаилов. В основата на сюжета на филма са любовта и младежките амбиции.
"Няма ли някоя роличка и за мен тук", с усмивка се обърна към екипа Ивайла Бакалова, наша миска от миналия век. Красавицата още хваща окото, но мишото бежово, в което се беше облякла, я правеше тъжна и унила. За разлика от нея всички актьори в сериала се бяха барнали като за "Оскар" - дълги рокли, сценичен грим, високи токчета. "Кога, ако не сега, да покажем колко сме красиви, нали, момичета", изчурулика в червено сладката Боряна, която не пропусна да даде автограф и на малки свои фенове. Компания на красавицата правеше друга тв звезда и водещ - Иво Аръков. В блестяща форма, българският Брад Пит се похвали, че е задържал формата от снимките и вече може да направи повече лицеви и от Къванч Татлъту.
Сериалът "Съни бийч" стартира в ефира на Би Ти Ви на 28 февруари от 21,30 часа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама