Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8184662 www.bgdnes.bg

Сара и Андреа блестят на трибуните

Дербито между "Левски" и ЦСКА-София отдавна не е само на терена. Води се и на трибуните, където блестят куп красавици - половинките на футболистите.

Две нови секси дами ще изгреят на мача утре - по една и в двата лагера. Това са половинката на "синия" халф Симеон Славчев - Сара, и тази колегата му в "червено" Стефано Белтраме - Андреа.

Реклама

Полузащитникът на "Левски" и бившата баскетболистка са заедно от 2015 година. Двамата са сгодени и имат син Антоан. Малкият ще стане на две години в началото на март. Сара е неотлъчно до Славчев. Тя го последва в Лисабон, Кипър, Гданск и Азербайджан, където игра до края на есента. Сега чаровната дама ще подкрепи любимия на Националния стадион в дербито. А той ще излезе на терена, въпреки че има счупване на единия пръст.

В другия лагер също могат да се похвалят с ново красиво попълнение на трибуните. Това е дългогодишната приятелка на Белтраме - Андреа Моска от Биела. Чаровната италианка пристига в София след трансфера на любимия й от "Ювентус" в ЦСКА-София. Връзката им започва през далечната 2008-а. Запознават се в Алба Марина.

През 2012-а, когато той е под наем в "Бари", двамата се разделят за кратко. След година, за да си я върне, Стефано закупува цяла страница в списание в родния й Биела и чрез нея й се обяснява в любов.

"... Нашата история ... След два дни е рожденият ти ден ... Честит рожден ден, момиченце! Обичам те! Тето", това е текстът, който се появи на страницата на списанието, придружен от снимка на двамата влюбени.

Явно романтичното посвещение е подействало, защото двамата са заедно и до днес.

"Андреа не се интересува от кариерата ми -споделя Белтраме. - Бих могъл да бъда и обикновен работник. Когато се срещнахме, аз бях никой."

Реклама
Реклама
Реклама