Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8188256 www.bgdnes.bg

Жезус заряза моделка

Звездата на "Манчестър Сити" Габриел Жезус отново е свободен мъж. Той се раздели с гаджето си Фернанда Куироз след едва няколкомесечна връзка.

Красивата моделка и нападателят заживяха заедно в именито му в Чешир през октомври. Те започнаха да се срещат през лятото. След това тя се премести в Англия от Бразилия, за да бъде с 22-годишния играч.

Реклама

За коледните празници Фернанда се прибрала до вкъщи да види семейството си. В същото време Жезус обявил, че слага край на връзката им, блокирал я в инстаграм и изтрил всичките им снимки заедно.

"Тя е разбита - сподели неин приятел пред "Сън". - Той й беше казал, че я обича и че тя е жената на живота му. След това, когато се прибра до Бразилия, той й се обади, за да каже, че всичко е свършило. Жезус й заяви, че не желае да е обвързан и иска да се концентрира върху кариерата си."

Според близки до двойката основната вина за края на връзката им е в майката на Габриел - Вера. Тя е основната жена в живота му. Нападателят на "Сити" е известен с предаността си към нея. Тя от своя страна още го нарича "бебе".

"Приятелките му трябва да живеят по моите правила - споделя тя неведнъж. - Няма да има оставане в дома ни за пренощуване. Никога няма да приема синът ми да пренебрегва дъщерите на другите. Моят син няма да забремени нечия друга дъщеря. Изисквам уважение, защото отгледах и трите си деца сама, с Божията помощ."

Огромната заплата на Габриел също се контролира от неговата майка. Тя му отпуска само джобни, за да не се изкушава да пропилее парите си.

Реклама
Реклама
Реклама