Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8191069 www.bgdnes.bg

Соня Васи се жени

Среща мъжа си в заведение

Моделката, разбила сърцето на Васко Илиев, казва "Да" на треньор по тенис


Първата Мис България 1989 и единствена българска, снимала се за американския "Плейбой" - Соня Васи, се жени, научи "България Днес". Красавицата, която изглежда умопомрачително за своите 50 години, от доста време живее на съпружески начала с тенис треньора на дъщеря си Тодор Бандев. Двамата най-сетне ще скрепят любовта си с пръстен и с бяла рокля. Новината съобщи пиар на светски събития, присъстващ на сватбата и на друга приятелка на Соня Васи - Цеци Красимирова.
"Искам и плануваме да се оженя в бяла рокля. Нямах брак с Брейди и сега искам да сбъдна мечтата си да се видя в бяла рокля. Може би е по-добре това да се случи в Лос Анджелис, защото нищо повече не ме задържа в България освен някаква професионална дейност", обяснила Васи на българския си приятел по телефона, на когото споделила за събитието.


Преди две години Соня загуби първо майка си, а после и баща си на един и същ ден през година. Това било и последното й идване у нас заедно със сестра й. "Живяла съм в Америка повече, отколкото в България. Тук съм вече от 30 г. и даже смятам, че постигнах американската мечта. САЩ ми дадоха възможността да съм свободна. Раснах по комунистическо време и още с братя Аргирови на мен не ми даваха по телевизията да бъда себе си. Спомням си как бях направила едно видео. Излизах от басейн, бях с бански, който прозираше. Извикаха ме в телевизията и Хачо Бояджиев ми каза: "Ако още веднъж се появиш по този начин, никога повече няма да те даваме по телевизията!". От този момент знаех, че България не е мястото за мен", споделя Соня в последното си интервю за българска преса в "24 часа".

Реклама


С любимия си Тодор се запознават в заведение. Тя го пита къде е тоалетната, а той, без нищо да каже, я хваща за ръката. Месец по-късно любовта им избухва на романтична среща в Париж. Блондинът Тодор зарязва дом, роднини, приятели и добра работа като финансов директор в България, за да заживее със Соня Васи. Заради любимата жена Тодор става от бизнесмен учител по тенис в Америка.


"Просто в един момент разбираш, че това е любовта. Може много пъти да съм се питала дали това е човекът за мен. Но с Тодор не беше нужно. Просто го видях и знаех, че това е моят мъж", изповядва Васи.
Тя не крие, че няма разлика в любовта, когато си на 22 години и на 50 години. "Може би сега е по-зряла. Не крия, че в живота си съм правила много щури неща. Сега е различно. Срещнах Тодор, когато бях спряла да търся любовта. И тогава се появи той, за да ми докаже, че за чувствата няма нито граници, нито възраст. Аз съм по-голяма от него, но и това не е пречка за отношенията ни", категорична е красавицата.
Соня Васи става известна през 80-те години като момичето на братя Аргирови. Тя излиза на сцена заедно с легендарния дует още като 15-годишна и заживява заедно с тях. По-късно емигрира в чужбина. Живяла е в Норвегия, Сингапур и Англия, но от близо 30 години е установена в САЩ. Там става известна като първата българка, която се снима за "Плейбой". Основава и 2 рок групи - Naked и Creed, в които е вокалистка. За кратко има бизнес с ръчно плетени шалове. От брака си с бейзболиста Брейди Андерсън има дъщеря Бриана. Момичето е шампионка по тенис благодарение на треньора си - мъжа на майка й - Тодор Бандев.
През годините името на Васи е свързвано с покойния шеф на ВИС-2 Жоро Илиев. Истината обаче е друга. Красавицата е голямата любов на по-големия брат Васил Илиев. Двамата се запознават в столично заведение. При първата им среща прекарват часове наред, говорейки. Влюбват се от пръв поглед, но и любовта им не продължава дълго.
"Няма смисъл да се връщам към минали неща и да се ровя в пепелта. С Васил бяхме близки, той наистина беше специален. Такива хора като него се раждат рядко. Аз съм човек, който гледа напред. Преживяла съм много неща, но никога не се връщам назад. Да, аз реших да сложа край на връзката ни, но не заради Кристина, жената, с която по-късно той живя. Имах си други съображения - исках да живея в чужбина, а той не", споделя Соня, за която Васко също е мъжът на живота, преди да се появи Тодор.
В момента русокосата сексбомба е съсредоточила изцяло вниманието си върху дъщеря си Бриана, която е успешна тенисистка. "Искам да я превърна в новата Шарапова. Освен това тя има и талант", категорична е Васи. За целта красавицата инвестира всичките си средства, за да изстреля момиченцето на всички възможни турнири.

Самата Соня е бивша състезателка по гимнастика. "Искам да се върна и в бизнеса с плетени шалчета, да продължа да съм дизайнер, и работя върху това и в момента", споделя още Соня Васи. Освен това моделката вече е започнала да пише книга за живота си, която след време може да превърне и в сценарий за филм. "Много съм преживяла - и хубаво, и лошо. И много имам да разкажа. Но въпреки всичко смятам, че постигнах американската мечта", споделя една от най-красивите ни Мис България - Соня Васи.

Не съм била проститутка!

Според слуховете Соня дори била високоплатена жрица на любовта зад океана. Говори се, че когато пристигнала в Щатите преди години, певицата нямала никакви пари в себе си. Соня работела като сервитьорка, но попаднала и на агенция за модели, която осигурявала и компания на платежоспособни господа. Така Соня Васи попаднала в кръга на местните величия и звезди. "През годините съм чула прекалено много неща за себе си, но аз проститутка не съм била. Просто това е нещо, което, ако веднъж направиш, цял живот си остава така. Ставаш зависима. Затова се чудя на младите момичета защо го правят", признава Соня.

Искала да се ожени за китариста на "Кис"

"Един от най-вълнуващите си рождени дни изживях, когато ставах на 21 години", спомня си днес Соня. Тогава живеех в Сингапур и си уших булчинска рокля, защото исках да се оженя с Пол Стенли (китариста на рок групата "Кис"). Направих голям рожден ден в един от най-големите клубове в Сингапур. Бях поканила хора от българското посолство. Този рожден ден го помня, беше като сватба", смее се Соня, която и до днес е благодарна на китариста от "Кис".

Реклама
Реклама
Реклама