Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8196485 www.bgdnes.bg

Чилева ИЗБЯГА от шеф Ангелов

Победителката в "Кухнята на ада" се уреди с работа за 10 бона

Победителката от миналия сезон на "Кухнята на ада" Веселина Чилева избяга от шеф Ангелов, научи "България Днес".
С победата в шоуто майстор-кулинарката се уреди с работа в един от ресторантите на главния готвач. Чилева изкарва само няколко месеца в кухнята на шеф Ангелов.
Напускането на Веселина е пореден удар по българския Гордън Рамзи. Победителят от предния сезон - Дани Спартак, също набързо избяга от шеф Ангелов и тръгна да прави солокариера.


От няколко седмици Чилева е наета за главен готвач в тузарски столичен хотел, който се намира в центъра на София. Победителката в "Кухнята на ада" смята, че й е време да мине на следващото стъпало.
В ресторанта на шеф Ангелов тя е просто готвач. И прави всичко, което й кажат в кухнята - от рязане на зеленчуци до майсторски специалитети. Сега вече е различно.

Реклама

На новата си работа Чилева ще изготви самостоятелно авторско меню. Устатата готвачка вече събира екип от колеги, с които да работи.
Едно е сигурно. Чилева няма да вземе никой от предаването в новата си кухня. Готвачката бе в конфликт с повечето участници миналия сезон и с никой не се понася.
Една от причините за напускането на червенокосата готвачка е, че има проблеми с екипната работа. Още в "Кухнята на ада" се видя, че Чилева трудно се сработва с други. Нравът й е буен, а с устата си може да съсипе всеки.


Другата е, че ще получава в пъти по-голяма заплата от тази, която шеф Ангелов й дава. Чилева всеки месец ще прибира колосалната сума от 10 000 лева.
Готвачката, чиято звезда изгря на малкия екран, има опит в работата в хотели. Преди да се завърне в България, Чилева е готвач в Ирландия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама