Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8198166 www.bgdnes.bg

Борис и Барбара отново заедно

Завръща ли се към семейните ценности любимият спортист на цяла Германия Борис Бекер? Ще се събере ли след години и перипетии най-младият шампион от "Уимбълдън" с първата си съпруга Барбара? Това би било голяма радост за моралистите в Бундес републиката, коментират местни медии.

Борис и Барбара заедно с по-малкия им син Елиас се показаха като щастливи отново заедно по време на церемонията по връчването на спортните награди "Лауреус" не къде да е, а в Берлин.

Реклама

Едва 15-годишен, Бекер печели титлата на свещената трева, висок и рус, стана любимецът на цяла Германия. През 1993 г. арийците бяха попарени, след като стана ясно, че Бум-бум Борис ще се жени за дъщерята на африканец и германка, модела Барбара Фелтус. Но в духа на новото време и яростното отричане на расовата сегрегация двойката умили и най-студените немци с неподправената си любов.

Приказката свърши след шест години и 14 млн. долара в сметката на Барбара. Бекер скандализира сънародниците си с извънбрачна дъщеря от манекенката Ангела Ермакова, провален годеж с 16 години по-младата от него дъщеря на покойния му мениджър, кратък брак с холандката Лили Керсенберг. Като се прибави и присъда за укриване на данъци, равносметката е, че с усърдни усилия Борис се раздели с народната любов.

Само преди месеци излезе информация, че бившият тенисист, междувременно фалирал, а сега издържащ се като рекламно лице на "Мерцедес", има отношения с поредния модел - Йоана Монтеро. Но никой не се трогна. А и изглежда връзката не е била сериозна.
Но събере ли се отново с Барбара, която е примерна майка и има одобрението на сънародниците си, това ще е радостна новина за любителите на щастливите развръзки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама