Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8200635 www.bgdnes.bg

Война Буч - Ицо Хазарта

Няма колеги -"молеги"! 

Двамата се обвиняват във всички смъртни грехове, включително и смъркане

Ицо Хазарта имал проблем с шмъркането?!
Най-големите врагове се получават от най-добрите приятели. Тези, които силно са се обичали, силно се мразят - като Ицо Хазарта и Буч, бивши колеги от "Ъпсурт", бивши дупе и гащи. Отношенията им днес могат да се оприличат с това, което е между дупето и гащите, когато стане фал.
Рап войната ескалира до размяна на тежки обвинения, обиди и разкриване на пороци от личния им живот.

Както знаете, рап триото се разпадна преди година, когато Буч обяви, че се маха от Ицо Хазарта и бате Венци. Тогава ставаше дума, че той е несъгласен с посоката, в която отиват нещата и т.нар. комерсиализация - един от смъртните грехове в хип-хопа. Това означава, че Буч не иска да трупат бърза слава с телевизии, по-"меки" текстове в песните и пари на всяка цена.
Разпрата прераства в дива война, и то пред публика - Ицо Хазарта първо пусна "Сърцето на хлебарката", а Буч му отговори с "Гръбнакът на медузата". Допреди Буч да пусне своето парче, не се знаеше на кого е посветена "Сърцето на хлебарката" - носеха се слухове, че е за Мишо Шамара или Спенс. Нищо подобно. Но нека първо да чуем обвиненията на Буч:
"Потен театрал, забравяш много неща, гинко билобата с тебе ще направи чудеса", започва тирадата си Буч, без да споменава името на Ицо, но намеква за него предвид журирането на Хазарта в "България търси талант".


"Парите не променят, а показват кой си всъщност", "Почвай цигански кючеци - всичките са лесни", "Твоят рап неправилен е щот е педе*аски!" са само част от гаврите, които Буч "сипва" на Хазарта. Пак намеква за него, защото новият албум на Ицо носи заглавието "Неправилен рап".
"Алчно келеме си, със кафява корист. И сега като дръпна чертата, какво ти стана - как ти е вкуса в устата на**ана. Сатирата ти умре, за кво да говоря - хвана ме страх за тебе пак да не се прошмъркаш", е бомбата тук - това е повече от намек, че колегата му е имал проблеми с белия прашец.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама