Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8200733 www.bgdnes.bg

Плеймейтка е най-секси рапърката

Гергана Стаменова залага на сочни форми, мечтае за брокерска кантора

Не всички плеймейтки копнеят за чалга кариера. Доказва го Гергана Стаменова, която пробва да пробие в рап средите.
Брюнетката залага на сочни и апетитни форми, които в хип-хоп индустрията също много се котират, както и в фолка. Вкарвайки и реге тон в музиката, певицата се опитва да докара нивото на съблазън до максимална степен.


Гергана се изявява в музикалните среди само с фамилията си и вече има три песни с видеоклипове към тях. Меломаните не са особено очаровани от гласовите й способности и силно й препоръчват да залегне повече на конкурсите за красота и еротика, отколкото да пробива като певица.

Реклама

Такива са и повечето коментари под клиповете й в нета.
"Вратите пред теб се отварят по-лесно, когато си популярно лице", заяви еротичната пееща моделка малко след като стана първа подгласничка на победителката в "Мис Плеймейт" 2016 Маги Бадер. Така дори да не спечели, Гергана си осигури участия във филми и музикални клипове, песни в любимия жанр и хиляди харесвания на разголените си снимки в социалните мрежи.


Между "Мис Плеймейт" и музикалните изяви Стаменова се пробва и за брокер. В началото на 2018 г. брюнетката стана консултант в сделките с недвижими имоти в голяма брокерска компания. Тогава тя бе категорична, че "в България много хора инвестират в имоти - купуват апартаменти с цел инвестиции и ги дават под наем".
Гергана мечтае за собствена кантора за недвижими имоти и твърди, че планира собствен бизнес в Пловдив.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама