Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8204460 www.bgdnes.bg

Майката на Рая Пеева я пази

На премиерата на "Ягодова луна"

Актрисата с първа поява след случая с Явор Бахаров

Перфектна визия и широка усмивка си сложи актрисата Рая Пеева за премиерата на "Ягодова луна".

Въпреки драмите от последните дни в живота й звездата се появи със закъснение, но пък в пълен блясък. След скандалния арест на половинката й Явор Бахаров Рая е под опеката на майка си, актрисата Красимира Демирева.

Реклама

Тя няколко пъти изрази притесненията си, че дъщеря й закъснява, и се пошегува, че това е така, защото е "голяма звезда". Демирева беше неотлъчно до дъщеря си по време на премиерата на най-чакания сериал, който стартира в ефира на „Нова“ на 25 февруари.
В мащабния проект главна роля изиграва Асен Блатечки. Той се превъплъщава в шеф на пожарна. Асен, който заради друга своя роля качи 15 килограма, явно е тръгнал обратно към амплоато си на секссимвол. Той драстично е отслабнал, но определено има какво още да се желае.


За премиерата Димо Алексиев отново заложи на шантавия си стил на обличане. Цветните съчетания са любими на актьора, който също участва в "Ягодова луна". В продукцията се включва и Ваня Джаферович. Хърватинът натрупа точки по време на брилянтните си превъплъщения в "Като две капки вода", след което му предлагат и ролята в сериала. Ваня сега също е част от екипа на пожарникаря и тепърва ще стане ясно дали актьорските му заложби са по-добри от футболните.


Радина Боршош, Невена Бозукова, Стефан Иванов и Александър Сано са малка част от звездните имена в драматичния сериал. Едни от главните действащи лица Христо Мутафчиев и Деян Донков пропуснаха безалкохолните коктейли и премиерата на сериала, в който участват.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама