Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8204864 www.bgdnes.bg

Ивайло Захариев се нанесе при любовницата

Ченгето под прикритие заживя с красивата Станислава

При любовницата се премести да живее Ивайло Захариев. Актьорът от няколко седмици обитава жилището на новата си половинка Станислава. Сексапилната блондинка живее в широкия център на София, а Иво вече е преместил целия си багаж в апартамента й.
Съседи на Станислава разкриват, че екранният Мартин от "Под прикритие" всеки ден е засичан по стълбите на кооперацията. Той бил адски учтив и поздравявал всеки, с който се разминавал из общите части.
Звездата от "Пътят на честта" и красивата Станислава живеят под един покрив от няколко месеца. Преди да се нанесе при новата си любов, Ивайло си бе наел квартира.
До там се стигна, след като актьорът остави семейния апартамент на бившата му вече жена Миряна. С нея Ивайло се разведе, но запази приятелски отношения.
След като нещата със Станислава потръгват, и то много добре, двамата вземат решение да живеят като истинско семейство. Апартаментът на изгората на Захариев е голям и има място за всички.
Детето на красавицата няма против актьорът да живее с тях. Дъщерята на асеновградчанката харесвала Иво, който си играел редовно с нея.
Актьорът взимал децата си - Филип и Дамян, в новия си дом. Когато всички са заедно, те си правят семейни уикенди, изпълнени с игри, забавления и разходки.


Връзката на Захариев и Станислава се задълбочава с всеки изминал ден. По информация на вестника знойната блондинка вече е представила Ивайло на родителите и близките си.
"Това е новият ми мъж", с тези думи тя запознава Захариев с родата си.
Звездата от "Под прикритие" и "Пътят на честта" за пръв път показа Станислава с края на миналата година. Захариев се появи под ръка с ослепителната блондинка на раздаването на наградите "Модна икона".
Иво и Станислава се запознават покрай работата на пищната мадама. Красивата асеновградчанка е създател на "Бебеносещия календар". Пред обектива й застава Захариев с двете си деца. Следват приятелски контакти, когато изведнъж между двамата пламва любовна искра.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама