Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8204940 www.bgdnes.bg

Диджей Паси завъртя секси девойка

Ексминистърът миксира хитове в столична дискотека 

Соломон Паси влезе в ролята на диджей и мацките веднага му се лепнаха.
Бившият външен министър за пръв път застана зад пулта в столична дискотека и спретна запомнящо се парти за стотици души, голяма част от които му станаха открити фенове.
Пременен в широка бяла риза, Паси се оказа в опасна близост с девойка с голо коремче. След кратък разговор двамата се впуснаха в страстен танц, като имаше прегръдки и множество завъртания.
Изпълнението беше повече за шоуто, отколкото между двамата да има искри, защото наблизо стоене съпругата на Паси - Гергана. Тя призна, че е най-голямата фенка на новопрохождащия диджей.
"Мислех, че съм видяла Соломон във всичките му превъплъщения - политик, атлантик, баща, съпруг, син, учен, предприемач, готвач, математик, маратонец.... С музиката си върви леко скаран по рождение. Но и като диджей в една от най-големите софийски дискотеки се справи не зле, след като час и половина ни забавлява истински", коментира г-жа Паси и гордо сподели кадри на миксиращата си половинка.


Както сам споделя, Паси приема ангажимента си много сериозно и подбира с математическа прецизност всяка една от песните, с които радва гостите си. Плейлистата на Паси е подготвена в екип с маестро Богдан Томов и включва легендарни парчета от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век. Ексминистърът е доволен от дебюта си и нищо чудно някоя вечер отново да се озове зад диджейския пулт.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама