Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8205053 www.bgdnes.bg

Кулагин се пресели в Дубай

Устатият гримьор вади пачки в емирството

Идва си в България само за специални клиенти, и то рядко

България изгуби най-добрия си гримьор! Устатият Валентин Кулагин загърби родината и се пресели в Дубай.
Бившият брадър бачка в емирството, където работи в един от най-големите салони за красота. Клиенти на Кулагин са световни звезди. Устатият гримьор не спира да се фука с произведенията си върху виповете.


Кулагин е толкова популярен в Емирстовото, че с месеци наред графикът му бил зает. Моделките го наричат бога на грима заради невероятните му умения. Кулагин от няколко години работи в Дубай, но бил на повикване.
От началото на януари той се урежда да бачка за постоянно. И вече е преместил повечето си багаж в емирството. Бившият брадър работи за колосални сума. Само за час Валентин прибира по няколкостотин долара.


Основно Кулагин разкрасява мадами, които се снимат в реклами на различни марки.
Наскоро за грим при бившия брадър се вясва Николета Лозанова. Половинката на Ники М. е избрана за лице на престижна компания от дубайска компания. И е пратена при Кулагин за грим.
Вальо много се зарадва, че вижда Лозанова. Те са в отлични отношения от дълги години. НиЛо е фен на Кулагин. Двамата дълго си говорят, а гримьорът разказва на сексапилната брюнетка любопитни подробности от живота на звездите, върху които работи.
Кулагин куфее яко в Дубай. В свободното си време той излиза с колежки от салона и купонясват до ранни зори в заведенията. Валентин си взима и скъпа кола под наем, с която да бръмчи из огромните булеварди на Дубай.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама