Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8207754 www.bgdnes.bg

Шеф Ангелов: Ако не крещя, губя форма!

Кулинарят пише книга

Професионалното готвене не е за дъртаци, казва още топготвачът

"Професионалното готвене не е за дъртаци."
Това откровение направи шеф Виктор Ангелов. Кулинарният гуру отново ще крещи на поразия в "Кухнята на ада". Шоуто започва само след седмица в ефира на "Нова".
"Губя форма, когато не крещя. Най-негативното в нашата работа е стресът. В кухнята ми няма място за романтика. Няма и за почивка. Участниците ще бъдат под стрес 39 седмици", казва кулинарят.
Екипът на шоуто е категоричен, че именно третият сезон е най-успешен във всички страни.
"Имаше голямо напрежение по време на кастинга. Разликата между мъжете и жените е огромна. Представителните на силния пол са изявени лидери. Повечето работят в чужбина. Дамите са по-слаби като характер", издават от екипа на "Кухнята на ада".


Още в първия епизод шеф Ангелов е принуден да се раздели с участник. Готвачът не сдържа емоциите си и българският Гордън Рамзи го гони още в самото начало.
"Имаше заложби, но не издържа. В шоуто ще видите готвачи с опит над 10 години, които се провалят в елементарни неща като направата на поширани яйца. Опитът, който са натрупали за това време, за мен е малък. Обичам да виждам как хората се променят пред очите ми. Първо, разбира се, започваме с леки неща. Но после какво само съм им приготвил...", закани се Ангелов.


Той разкри, че в третия сезон има култов участник. Образът му е нещо между Гичка и Пецата. Именно готвачката от Костинброд и морският гларус остават във фолклора на първия и втория сезон.
"Не вярвах, че може да има по-зле от тях, ала съм грешал. Ще видите и много забавни моменти", добави шефът.
Той призна, че храната, която не му хареса и отива в кофата, не се хвърля. Оказва се, че ако гозбите все пак стават за нещо, но не са достойни за гостите му, се дават на екипа, който се храни с тях.
Ангелов поддържа контакт с участници, минали през "Кухнята на ада". Става дума само за няколко, но Виктор Ангелов не можела да разкрие за кои точно.
"Чуваме се по празници. Те ми звънят. Следя как се развиват", бе краткият му коментар.
В същото време стана ясно, че шеф Ангелов пише книга. Биографията му ще е по подобие на световните майстор-готвачи - Гордън Рамзи и Джейми Оливър. Родният шеф най-накрая намира време да издаде книгата. Тя е почти написана и скоро ще бъде издадена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама