Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8207849 www.bgdnes.bg

Нашата Радина танцува с Майкъл Джордан

Българската снаха честити рождения ден на баскетболната звезда с мили кадри

Непоказвани досега кадри бяха публикувани от снахата на легендарния баскетболист Майкъл Джордан, нашенката Радина Анева, видя "България Днес".
Милите снимки, на които Радина е в прегръдките на световноизвестния си свекър и двамата са запленени в безкраен танц, разтопиха почитатели на клана Джордан и българката. Поводът Анева да сподели моменти от сватбата й през 2019 г. е рожденият ден на Джордан, който в понеделник навърши 57 години.
Джордан събра най-близките си приятели и семейството си, за да отпразнува рождения си ден, като сред тях е и снаха му Радина.
Двамата се харесват още в началото на връзката между нея и сина му Джефри, а преди красивата сватба на Бахамите баскетболистът категорично е заявил одобрението си към българската снаха.
"Честит рожден ден", написа Радина в мрежата и показа близките си и добри чувства към ненадминатия спортист.


Синът на Джордан Джефри също не пропусна да честити празника на баща си в социалните мрежи. Той сподели кадри от сватбата, на които е заедно с известния си родител. Друг споделен момент от Джефри е как цялата фамилия и пищната булка танцуват и пеят във вихъра на купона.
Българката и наследникът на Джордан се запознават през 2015 г. Няколко години по-рано тя заминава за САЩ с мечтата да се реализира там. Още в България се запалва по баскетбола и дори има връзка с американски баскетболист, играл за български отбор.
След като се разделят, Радина заминава окончателно за Щатите, където започва живота си отначало. Само за година надарената българка се изкачва по стълбицата на успеха и след като е наета в телевизионния гигант "Туенти Сенчъри Фокс", където по-късно е повишена до ръководител на звено.


Радина неколкократно води любимия си у нас, за да го запознае с родителите си и да го разведе из природните забележителности. Звездната сватба се състоя в един от луксозните курорти на Бахамите, който е любим на младата двойка и който често посещават през годините.




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама