Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8210779 www.bgdnes.bg

Лили Клюкарката се сгоди

Бившата репортерка се похвали с пръстен за 5 бона

Тузарска сватба с много гости подготвя Лили Ангелова.
Бившата водеща, която стана по-известна под псевдонима Лили Клюкарката, се сгоди за бащата на детето й. За събитието се похвали самата брюнетка, като пусна видео от предложението, което получава по време на кратък престой в Дубай.

Блестящият пръстен с огромен камък е на известна марка италиански бижута, а бъдещият й съпруг брои най-малко 5 хил. лева за него. Мъжът на Лили, от когото тя има и син, е крупният бизнесмен и ресторантьор Станислав Костов. Бъдещата госпожа Костова определи събитието като сбъдната мечта. Под видеото, което пусна в инстаграм, Лили написа "Мечтите се сбъдват!", а честитките заваляха мигновено.

Реклама


Освен със скъпото бижу, за да засвидетелства любовта си и да отпразнуват годежа, Станислав заведе избраницата си на Сейшелите. Двойката се отдава на романтика и ласки, както и на планиране на предстоящата сватба, списъкът за която определно ще е дълъг.
След няколко неуспешни връзки с различни столични мачовци Лили успя да намери любовта в лицето на Станислав.

Тя се върна обратно в родния Пловдив, където се грижи за детето си и за външния си вид. Лилка се опита да направи и собствен видеоканал, в който да показва как се справя с ежедневието. Пловдивчанката не успява да е особено активна и изключително рядко пуска видеа. За сметка на това брадърката е хиперактивна в социалните мрежи, където споделя не само на какви процедури ходи ежедневно, но и какво закусва, вечеря и къде пътува, както и кога и къде се сгодява.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама