Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8212201 www.bgdnes.bg

Куката прави филм за чалгата

Плеймейтки и моделки да гледат

Ще разкажа за 18-годишно момиче, което иска да стане певица, разкрива Мариан Вълев 

Филмът "Чалга" е най-новият проект на Мариан Вълев.
Актьорът, който придоби голяма популярност с ролята си на Куката в сериала "Под прикритие", вече активно влиза в ролята на режисьор. И следващият му филм ще е за най-популярния музикален стил у нас, като той сам си пише сценария.
"Историята ще се върти около 18-годишно момиче от малък град, което иска да стане певица и всички неща, на които е готова, за да успее. Тя живее според каноните на интернет, опитва се да преследва мечтата си. Част от хората е, които използват реплики като "Само Господ може да ме съди". Аз пък се надявам Господ да ми даде шанса да успея да направя още един филм зад камера. Нека всички момичета, които искат да станат моделки, инфлуенсърки и плеймейтки, да го гледат", вдигна завесата Вълев.
"Чалгата като музика отдавна не ме вълнува. Интересна ми е чалга културата на времето, в което живеем. Ще ми се да вярвам, че съм полезен и историите ми да стигнат до хората. Филмът ще е комедия, но ще е много сериозен като политическа и социална ангажираност", добави Куката, който вече блесна с филма "Лошо момиче", сега представя новата си лента "Ятаган".
Актьорът и режисьор в едно споделя още, че пише по няколко сценария едновременно, като някои от тях скъсва и започва отначало.
"Имам периоди, в които не пия изобщо. Преди години ходех за риба по три дни и не се прибирах. В живота си съм бил барман и сервитьор, но сега се занимавам със съвсем различни неща", върна лентата назад Вълев.
Първият филм, в който Куката се снима, е "Граница" преди 26 години. След приключването на участието си в него заминава за чужбина, живял и работил е в Европа - Италия, Германия, Финландия, както и в САЩ. Следващото му появяване е в "Лов на дребни хищници", за да се стигне до фурора в "Под прикритие".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама